Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Milli Tak?m Kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Terimin Tak?m? Anca bu Kadar Olur...

Yorum Yap

Ulan soveyim diyorum umarim kaybederiz diyorum ama millo takim anasini satayim rezillik valla sonra diyoruz ki hollandayi icerde yeneriz rezillik

Omerde kizardi hadi gecmis olsun

Yorum Yap

fatih yine dudaklar?n? b?z??t?rd?

Yorum Yap

adam g?stere g?stere elle oynuyor sonrada hareket yap?yor gerizekal? nedirin tipik ?rne?i

Yorum Yap

Ancak bu kadar sa?ma k?rm?z? kart g?r?l?r

Yorum Yap

sel?u?u g?ren varm?. daha 1 defa ad?n? duymadm

Yorum Yap

Rezillik diz boyu..

Yorum Yap

Bu Omer Toprak'i cok isteyen vardi takimda. Nerede oynuyor onu bile bilmiyorum ama tam bir saatli bomba. Gokhan Zan oynasa daha iyi.

Yorum Yap

Su kadroya gsden bi semihi alirim gerizi cercop semih ersan ikilisi fena olmaz ama semih yok sanirim kadroda

Yorum Yap

arda gitsin evde hamur acsin..

Yorum Yap

Biri Ardaya G... Nas?l Kald?r?l?r anlats?nn... Adam Ko?am?yor..

Yorum Yap

?ok s?k?c? bir d?zg?n atak geli?tiremedik 60 dakikad?r

Yorum Yap

Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Bu Omer Toprak'i cok isteyen vardi takimda. Nerede oynuyor onu bile bilmiyorum ama tam bir saatli bomba. Gokhan Zan oynasa daha iyi.
                            vallahi bende hic begenmedim bildigin tanker..

Yorum Yap

Arda'y? severdim ama o kadar bir taraf? kalkm?? ?ekilde oynuyor ki milli tak?mda kendinden so?utuyor insan?.

Yorum Yap

Emre ?ipinin kaptan(!) oldu?u milli tak?m benim tak?m?m de?il.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X