Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Bizimkiler de reaksiyon vermedi zaten Yah?i Bat? filminde k?z?lderililerle kar??la??lan sahnedeki psikoloji olu?tuAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster+17'de b?rakt?larAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? hat?rl?yorum da adamlar son periyotta b?rakm??lard? ma??Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizi 81-64 yenmi?lerdi. S?rbistan ise bizim yedi?imiz fark?n 2 kat?n?n +3 say? fazlas?n? yediAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2010'da da bizi mahvetmi?lerdi bu kadar olmasa da

Bize de +18 yaparlard? isteseler ?ok rahat
kat?l?yorum , bi de evsahibi ?lke oldu?umuz i?in rencide etmek istemediler. Ma? sonunda bi alk??lanmak var bi de yuhalanmak var dimi 
Yorum Yap
-
yorum failAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Belki ABD'yi yenemez; ama kan kusturur bu S?rbistan finalde.
)
Yorum Yap
-
son periyodda iki tak?mda sald?m ?ay?ra mevlam kay?raya d?nd?. Alley-Up'lar felan. Fakat ma??n son dakikalar?ndaki S?rbistan'?n Alley-Up'u ?ok g?zeldi. Hani Derrick Rose topu kendi sahas?na atm??t? o topu S?rplar al?p Alley-Up yapm??t? ya. ??te o pozisyon.Onun videosunu bulan varsa ats?n ?uraya g?z?m?z g?nl?m?z a??ls?n
Yorum Yap
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryorum failAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
)
?lk 5 dakika kusturdular ama
Yorum Yap
-
O da bi?ey mi ? Bizde ilk devreyi ?nde kapatm??t?k amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryorum failAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
)
?lk 5 dakika kusturdular ama.gif)
Yorum Yap
-
Irwing biraz insan gibi atsayd? ?utlar? ma? o kadar erken kopmazd?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO da bi?ey mi ? Bizde ilk devreyi ?nde kapatm??t?k amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryorum failAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
)
?lk 5 dakika kusturdular ama.gif)

Yorum Yap
-
teodosic eurolig in en b?y?k loser ? yaAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryorum failAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
)
ancak fransa kafa tutard? amerikaya. onlar da yar?finalde ge? uyand?lar ka??rd?lar treni
Yorum Yap
Yorum Yap