Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Tosic ?rk??ysa son 13 y?ll?k ?lke geneline bak?ld???nda burada yabanc?l?k ?ekmez
-
Volkan, ?ener, Serdar, Hakan, Caner; Ozan, Sel?uk, Hakan ?alhano?lu, O?uzhan, Arda, Cenk
Bir yorum yaz:
-
Dini nedenden yapm?? olsa bizim ma?larda da gol sevin?lerinde bi ?ok kez yapabilirdi.Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDini hareket diyenlerde var... E?er ha? ??karan bir oyuncunun yapt???ndan bir fark? yoksa problem yok demektir.
Adam direk tahrik i?in yapm?? Arnavutlar?n surat?na baka baka.
Bir yorum yaz:
-
Ne yapt??Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertosic cetnik selami vermis, simdi bu adama bela okusak bjkli oyuncu diye ceza alicaz. boyle heriflerden kurtuluruz insallah
Bir yorum yaz:
-
Dini hareket diyenlerde var... E?er ha? ??karan bir oyuncunun yapt???ndan bir fark? yoksa problem yok demektir.
Bir yorum yaz:
-
y?llarca kezman,djokovic,teodosic,vlade divac ?n yapt??? hareket ?etnik selam?.
?ok karars?z?m bu konuda.
nefret ederim s?rplardan ama yinede
tak?mda problem olu?turmaz umar?m.
Bir yorum yaz:
-
Tosic acilen g?nderilsin. Hem isinamadik hem yapt??? affedilmez.
.
Bir yorum yaz:
-
Ntvspor ve Ligtv'nin Ba?l?klar?na k?l oldum yine.
Nani ve Alves'li Portekiz kazand?. Quaresma bir taraflar?na batt? herhalde.
Bir yorum yaz:
-
Teodosic'inden tut Djokovic'ine kadar herkes o selam? veriyor.
Bu kafada biri istenmiyorsa e?er en ba?tan transfer edilmeyecekti.
Yapt???n? kesinlikle savunmuyorum ama S?rp sporcular b?yle maalesef. Sadece futbol de?il sporun her alan?nda ayn?lar. Nefret duygusu ile yeti?tiriliyorlar.
Bir yorum yaz:
-
Tosice ?snanamam??t?m bu hareketten sonra iyice sildim a?z?yla ku? tutsa art?k g?z?mde bi hi? art?k sen topunu oyna yeniosan yen ?rkc?l???n ne alemi var beynin yokmu senin.
Bir yorum yaz:
-
tosic cetnik selami vermis, simdi bu adama bela okusak bjkli oyuncu diye ceza alicaz. boyle heriflerden kurtuluruz insallah
Bir yorum yaz:
-
Portekiz'in Danimarka'y? 1-0 yendi?i ma?ta; Quaresma 82. dakikada oyuna girdi. (6 topla bulu?ma: 1 isabetli ?ut, 1 goll?k pas, 1 orta)
Bir yorum yaz:
-
s?rbistan berbat oynad? ama uzatmalarda vurdu. bizim tosic golden sonra arnavut trib?nlerine ?etnik selam? verdi. hi? ho? olmad? neyse.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: