Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Sinan Topcu
    yanıtladı
    Sampiyon takimin kalecisi yok
    Kume dusen takimin kalecisi var. Tolga 3.kaleci olarakta olsa olmaliydi. Muhammet demir mevlut yerine olmaliydi

Bir yorum yaz:

• Sergen Uysal
    yanıtladı
    Bu ne sa?ma bi kadro arkada?.

Bir yorum yaz:

• Cuneyt Baysal
    yanıtladı
    Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yaln?z Tolga ?unu d???n?yormudur acaba, ulan ?ampiyon olduk ama ?ampiyon tak?m?n kalecisi olarak milli tak?m?n geni? kadrosuna bile giremiyorum...?apkas?n? bir ?n?ne koyuyormudur?
    Erkan abi, ben burada Tolga'n?n de?il Fatih Terim'in d???nmesi gerekti?ine inan?yorum. Tamam; Tolga 1. kaleci olacak kadar s?per bir y?l ge?irmedi. Ama Ali ?a?al, Harun, Onur'dan daha iyi bir y?l ge?irdi?i ve daha iyi bir kaleci oldu?unu d???n?yorum. Hele Onur K?vrak bu sezon ?ok k?t?yd?.
    Fatih Terim'in adaletli forma da??tmad??? zaten kesin.

Bir yorum yaz:

• Yusuf Kazanci
    yanıtladı
    Bu oyuncular?n menajerleri kim ne sa?ma bir kadrodur bu

C6903 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Cuneyt Baysal
    yanıtladı
    Bu kadroyla 3.l?k i?in ?ekler ile ?eki?iriz

Ayr?ca Yal??n Ayhan da kadroda olmay? hak ediyor.
    En son düzenleyen Cuneyt Baysal; 18-05-2016, 21:32.

Bir yorum yaz:

• Mert Gulec
    yanıtladı
    Kadroda Semih,Yasin, Mevl?t,?smail gibi oyuncularla ?ampiyonaya kat?lmak bile g?l?n?.Hele ki bu adam Ozan'? ilk 11 oyuncusu olarak d???n?yor.Ben grupta ?ans?m?z?n oldu?unu d???nm?yorum.

Bir yorum yaz:

• Mahmut Zabit Kara
    yanıtladı
    Hakkaten Hasan Ali niye yok 😀

Bir yorum yaz:

• Sezgin D?bek
    yanıtladı
    Hannover da kadroya giremeyen Mevl?d kadroda gol yeme rekoru k?ran tak?m?n 2 spoteri kadroda k?f?r etsem 4 ay ceza yerim, bir kans?z i?in de?mez. sonra diyorlar ki milli tak?m? neden desteklemiyorsunuz bunun neresi milli tak?m okul ?ocuklar?...

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Yaln?z Tolga ?unu d???n?yormudur acaba, ulan ?ampiyon olduk ama ?ampiyon tak?m?n kalecisi olarak milli tak?m?n geni? kadrosuna bile giremiyorum...?apkas?n? bir ?n?ne koyuyormudur?

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ali Sasal kim Lan? Caglar Soyuncu mu?? Altinordu kacinci ligde oynuyor? Sener Ozbayrakli butun sene yedek degil miydi?? Semih Kaya ?? Midemi bulandirdin Fatos. Emre Mor?? Vallahi ismini ilk kez duyuyorum? bu kim lan? Yasin Oztekin bu sene napti GS'de??
    Mahmut?? Mahmut kim lan? Nuri Sahin?? A MILLI'de hayati boyunca 0 katki. Mevlut?? Mevlut iyi mi??

Ersan nerde???
    Su fatih terimden inanilmaz nefret ediyorum ya.
    Yazd?klar?na kat?lmakla birlikte ?ok g?ld?m vallahi. H?zl? okuyunca rap ?ark? etkisi yaratt?.😊

Yer siyah,g?k beyaz!
    ?a?lar Bundesligaya transfer oldu diye biliyorum.Yedek sa? bek ?enerden ba?ka kimi alacakt?? Emre,Mahmut,Ali felan zaten g?nderilir 31 may?sta hatta y?ksek ihtimal Yasin ve Mevl?tte g?nderilir.

E?er 31 may?sta Semih tak?mda kalacaksa onun yerine Ersan ?a??r?labilirdi o kadar.

Ayr?ca bizdende Ismail var yani kadroda..

Bende sevmiyorum Terim'i ama ?okta fazla abart?yoruz.

Bir yorum yaz:

• ?a?r? Tosun
    yanıtladı
    ersan yok ?mer toprak yok b?t?n sene oynamayan oyuncular var.mahmut nedir ya

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Sinan G?m?? varken Yasin,Hasan Ali varken ?smail alan adam mald?r.

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ali Sasal kim Lan? Caglar Soyuncu mu?? Altinordu kacinci ligde oynuyor? Sener Ozbayrakli butun sene yedek degil miydi?? Semih Kaya ?? Midemi bulandirdin Fatos. Emre Mor?? Vallahi ismini ilk kez duyuyorum? bu kim lan? Yasin Oztekin bu sene napti GS'de??
    Mahmut?? Mahmut kim lan? Nuri Sahin?? A MILLI'de hayati boyunca 0 katki. Mevlut?? Mevlut iyi mi??

Ersan nerde???
    Yazd?klar?na kat?lmakla birlikte ?ok g?ld?m vallahi. H?zl? okuyunca rap ?ark? etkisi yaratt?.😊

Yer siyah,g?k beyaz!

Bir yorum yaz:

• Okan Akdeniz
    yanıtladı

Ersan nerde???

Bir yorum yaz:

• Mirsad ?braimi
    yanıtladı
    31 kisilik genis kadro aciklandi,bunlarin 8i kadrodan cikarilacak,kim olabilir : ali vural,caglar soyuncu,emre mor,yasin oztekin,mahmut tekdemir,olcay sahan,mevlut erdinc,1 kisi daha kaldi ?
    Ayrica Ersan>Semih kaya..neden cagrilmadiysa

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X