Tak?m kafa olarak rahat degil ondan k?t? oynuyor sir terim, aman tempo yapmay?n 1 puanda iyidir burdan demi? belliki ?ekler kim lan etinden korkanin kemi?ini seveyim deseydi takir takir oynarlard?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Su macta Ozan ile Selcuk nasil oynarlar anlamak mumkun degil!
Selcuk'u ilk onbirde goren Gs'liler bile sitem etmistir FT'nin bu tercihine.
Adam sahada resmen hayalet gibi dolasiyor, Ozan'da sanirim bu macta en cok topu ben kaybedecegim yarisina girmis - olumlu bir tane pasi yok.
Gobekte ki iki adamin bu kadar berbat olunca orta saha da top yapman da imkansiz hale geliyor. Orta saha da top yapamazsan da hem Oguzhan, Hakan, Arda ve Cenk'in de dolayisi ile performansi dusuyor.
Hucuma organize olarak bir kere cikamadik ve Cenk'i tehlikeli noktalarda topla bulusturamadik.
2. yariya Gokhan-Ozan ve Topal-Selcuk degisiklikleri ile baslayabiliriz.
Hakan'i Ozan'in oldugu bolgeye cekip Gokhan'i da saga ceker ve Topal ile de orta saha da biraz agirligimizi koyabiliriz belkide.
Suan ki futbola gore 1 puan da iyidir aslinda.
Bu arada elimizde ki en formda kanat oyuncularini (Tore - Volkan Sen) keserek son 5 ayda bir iki milli mac disinda dogru duzgun maca cikmayan Arda'yi tercih eden FT'ye de selamlarimi yolluyorum.
Yorum Yap
-
Kimse ?ahs?na negatif bir durum olarak alg?lamas?n ama ?u milli tak?m?n desteklenmesini ?ahs?m ad?na anlam?yorum.
Bir tane dangalak kendi egosunu tatmin etmek i?in 70 milyon insan?n sinirleriyle oynuyor ve bizde bunu destekliyoruz.
Adam PTT 1.Lig'den adam ?a??r?yor, T?re'yi oynatm?yor, Tosun'u ?a??rm?yor, Topal'? oynatm?yor vs vs.
S?rf zaman ge?sin diye izliyorum ben art?k milli tak?m ma?lar?n?.
Yenilirsek gram ?z?lmem ?ahsen.
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYorum yapana bak fatih altayli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSener ne bekliosun comar. Kirmizi vermedigine sevin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap