Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkish Airlines Euroleague 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Yunus Alp Sutculer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen olsam efesin ba?kan? ben de be?ikta?la birle?tirmezdim. Fenerin hedeflerinin yan?nda bizim hedeflerimiz ?ok k???k adam neden markas?n? k???lts?n? Yd geldi basketbol ?ubesinin paras?n? bile futbola yat?rd?, fikret orman geldi ev yan?yor dedi butun tak?m? da??tt? b?y?k ihtimalle 50 y?l daha dursa 50 y?l boyunca yanan eve girdik der ??nk? tarz? bu. Yani ne gibi bir cazibemiz var ki bizimle birle?sin efes, taraftarsa onlarda da var rahatlar bu konuda da art?k.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Efes ger?ekten bir ekol art?k. Taraftar sorunu da yok. Eurolegue ma?lar? bilet fiyatlar?n?n y?ksek olmas?na ra?men doluyor. Lig ma?lar?nda da ?ekirdek tayfa var. Abdi ?pek?i'nin evime y?r?me mesafesinin de etkisiyle ?n?m?zdeki sezonun kombinesini ald?m ?imdiden 75 liraya. Bu sene 150-200 vermi?imdir bilete. Basketbolu sevdiriyor bu tak?m. Ha birle?irsek tad?ndan yenmez tabi ama Efes'in y?neticisi olsam ben de birle?mezdim.
Yorum Yap
-
Ben kat?lm?yorum bu d???ncelerinize. ?u an Fener - ?lker birle?mesi ile k?yasl?yorsak ?zellikle.
Fenerbah?e ?lker tak?m?nda ?ubenin b?t?n y?netimi ?lker'de. Fenerbah?e kul?b?nde bu ?ubeyle ilgili bir giri?imi yok.
Yani sportif direkt?r?nden, coach se?imine, kadro kurulmas?ndan, reklam?na kadar ?lker yap?yor bu i?i.
Fenerbah?e'nin ?lkere katt??? tek ?ey taraftar deste?i ve vasat bir kadro kurulacak kadar b?t?e. Modern basketbolda bunun ne kadar ?nemli oldu?u da su g?t?rmez bir ger?ek.
Biz at?yorum Efes ile birle?irsek ne olur? Y?netim Efes'e b?rak?l?r. Baskete yat?raca??n 3-4 milyonla da o seviyelerde max 1-2 oyuncu al?n?r tak?ma.
Gerisi Efes'in i?i olur. Bizde taraftar deste?i verebiliriz. Yani pekala Fener - ?lker birle?mesi pekala Efes ve Be?ikta? taraf?ndan da uygulanabilir bir boyutta.
??in ger?eklerine gelecek olursak, Efes'in bu birle?meyi istememesi Be?ikta? ile alakal? de?il. Yani bizim ?ubemizi ne kadar yanl?? y?netti?imiz, b?t?emiz vs de?il.
Efes bu birle?meyi istemiyor, ??nk? onlar kendi markalar?n? yaratmak, yaratt?klar?n? s?rd?rmek istiyorlar ki bence hakl? bir sebep.
Fenerbah?e ile ?lker'in birle?mesi, o markay? ?lker olmaktan ??kard?. Fenerbah?e yapt?. ?u an ?o?u insan o b?t?eyi, o vizyonu g?sterenin Fenerbah?e oldu?unu d???n?yor.
Yani o tak?m?n markas? Fenerbah?e oldu. ?lker ?ok geri planda kald?. Efes bunu istemiyor.
Onlar ba?l? ba??na bir tak?m, bir marka olma derdindeler.
Yorum Yap
-
biz ??phesiz final four'u felan zaten yapamazd?k ama treni y?netim geldi?i sene ka??rd?k.samet aybaban?n oldugu sezon ger?ek anlamda bir gen?le?tirme operasyonu yapsayd?k o sezon zaten ba?ar? beklenmiyordu.eldeki b?t?eyi 3 kupa alm?? euroligdeki basket tak?m?na yat?racakt?k.eldeki oyuncular?n bir?ogunu tutabilirdik.en az?ndan euroligde devaml?l?g? olan bir tak?m?m?z olabilirdi. biz napt?k futbolda bi?ey olmayacag?n? bile bile eldeki paray? ona verdik basketi de t?kettikEn son düzenleyen Turgut Karabag; 23-04-2015, 22:52.
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEfes ??l?k atsa ?ans? var da ??l?k atmay? beceremiyorlar.
Rodriguez de acaip adam ya nereden sallasa giriyor.
Yorum Yap
-
Fb ?lker'e final four'da ba?ar?lar. Sinirleri sa?lam kal?rsa final oynarlar, hatta kupa bile gelebilir. B?yle durumlar? onlarca kez ya?am?? kurt bir hocalar? var...Bizim de futbolda her?ey lehimize giderken eli aya??na dola?an Bilic gibi...
Neyse lan ben bi?ey demiyorum. Fb ?lker'e can? g?n?lden ba?ar?lar i?te...
Yorum Yap
Yorum Yap