Ne ??l?k att? be son saniyede. Helal olsun!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkish Airlines Euroleague 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Ben olsam efesin ba?kan? ben de be?ikta?la birle?tirmezdim. Fenerin hedeflerinin yan?nda bizim hedeflerimiz ?ok k???k adam neden markas?n? k???lts?n? Yd geldi basketbol ?ubesinin paras?n? bile futbola yat?rd?, fikret orman geldi ev yan?yor dedi butun tak?m? da??tt? b?y?k ihtimalle 50 y?l daha dursa 50 y?l boyunca yanan eve girdik der ??nk? tarz? bu. Yani ne gibi bir cazibemiz var ki bizimle birle?sin efes, taraftarsa onlarda da var rahatlar bu konuda da art?k.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u an seri 3-0 en k?t? 2-1 lehimize olmal?yd?, Perpero?lu ge?en ma? i?ine etmi?ti ama ben inan?yorum 2-2 olacak ?spanya'daki ma?a ta??yaca??z seriyi.
perperouglu nun son yedikleri ??l?kteki savunmas? tam felaketti.dua etsin janning o ??l??? att? . uzatmaya gitseydi efes zor kazan?rd? o moralle.
----
efes ilk iki ma?? biraz tecr?besizlik biraz beceriksizlikten kaybetti. d?nk? ma?ta da 10 say?dan ma? 7 sn kala berabereye geldi ama zorda olsa kazand?lar. real madrid ilk kez bu kadar zorland? bu sene. bence efes biraz di?ini s?karsa burdaki ve ordaki ma?? da kazanabilir ve final foura kalabilir . ama son ma?ta hakem fakt?r? ciddi ?ekilde can yakacakt?r ?imdiden s?yl?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap