Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aynen yaaAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTelefondan izlenicek bir yer bulursan haber verirmisin ?Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCevap veren herkese cok te?ekk?r ederim deneyip yapacam artik=)
Yorum Yap
-
Sagolasin kardesim, link cayirti, ates atesAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop://178.175.143.195:3912/255013
Ma? bu sopcast linkte olacak. ?u an Zenit ma?? var isterseniz vaktinizi bu ma?la ?ld?rebilirsiniz.
Yorum Yap
-
Sopcast'in uygulamasini indirdim ordan izleyebiliyorum su an.Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen yaaAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTelefondan izlenicek bir yer bulursan haber verirmisin ?Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCevap veren herkese cok te?ekk?r ederim deneyip yapacam artik=)
Yorum Yap
-
benim u stream deki yayin gitti . iphone da sopcast i bulamadim var mi?Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSopcast'in uygulamasini indirdim ordan izleyebiliyorum su an.Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen yaaAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTelefondan izlenicek bir yer bulursan haber verirmisin ?Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCevap veren herkese cok te?ekk?r ederim deneyip yapacam artik=)
Yorum Yap
-
Adamlar bizim haz?rl?k ma?lar?n? bile alm??lard? ya. T?p?? ka? y?ll???na satt?ysa yay?n haklar?n?.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneye kurtuluyoz bu d-smart illetinden
Yorum Yap
Yorum Yap