ge?en arsenal ma?lar?nda cam gibi bi link gelmi?ti o neydi ya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteruydu al?c?s?na biss key girebilenler i?in s?k?nt? yok hepsinde oldu?u gibi zdf de ma? yay?n?nda ?ifreye giriyor maalesef..uydu al?c?n?z?n biss keyi destekleyip desteklemedi?ini ??renmek i?in de al?c?n?n markas?n? google'a yaz?n bak?n en temizi o
Hem arsenal hem anderleht macini izlemi?tim ben zdfde sikinti yoktu biss ?ifresini biliyorsan yazarmisin?
Yorum Yap
-
Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteruydu al?c?s?na biss key girebilenler i?in s?k?nt? yok hepsinde oldu?u gibi zdf de ma? yay?n?nda ?ifreye giriyor maalesef..uydu al?c?n?z?n biss keyi destekleyip desteklemedi?ini ??renmek i?in de al?c?n?n markas?n? google'a yaz?n bak?n en temizi o
Hem arsenal hem anderleht macini izlemi?tim ben zdfde sikinti yoktu biss ?ifresini biliyorsan yazarmisin?
Tmm saol.
Yorum Yap
-
Aslı Efe B?kmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa her sop kanal?nda cannot access hatas? veriyor. a?abilen var m? linkleri?
Yorum Yap
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ?ey diyeyim sop ne bilmiyorum. Bilenlere de uyuz oluyorum [emoji4]
[emoji768]
?stedin de ??retmedik mi a?abey ?zeline d???yorum ?imdi
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop://178.175.143.195:3912/253881
Yorum Yap
-
Abi SOP'un a??l?m? Standart Operasyon Prosed?r? oluyor
Operasyonun amac? ma?? bele? izlemek
?lk olarak sopcast program?n? kuruyoruz k???k bi program.
Ondan sonra ma? saati geldimi forzadan ve netten buldu?umuz sop linklerini bu programa kopyala yap??t?r yap?yoruz nette izledi?imiz kalitenin 1-2 t?k ?st?nde kasma donma derdi olmadan izliyoruz
Yorum Yap
Yorum Yap