ka??rma bunu yaaaa
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Dortmund hep oledir. Kume dusme diosunda ondan 3-4 sene oncede sampionlar ligini aldilar. Bu son cikislari ciddi yapilanma ile. Gelirleride iyi tabi.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi adamlar sa?lam yap?lanma ile buralara geldi 10 sene ?nce k?me d??me m?cadelesi veren bir tak?md?. Dortmund modelini s?zde de?il, ?zde yapsak o gelirler elbet gelir.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer sene 50 bin kombine satAslı Ismail Gorkem Saydam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok rahat oynuyor Bvb.. Biz ne zaman bu seviyeye gelicez ki ?
Yillik gelirin 200 mio euro olsun
Gelirsin.gif)
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yoksa bunlarin sammer, moller, chapiusat, karl hainz riddle, rainhard vs cok iyi kadrolari vardi.
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersenin ben arsenal gibi kuponu yat?rd?n?z ulaan.gif)
Ben?m kuponuda yediler
Yorum Yap
-
GS Tv ?ok komik
Eleman ne dese tersi oluyor
?ok iyi ba?lad?k, hissediyorum iyi ?eyler olacak dedi, yazd? dortmund, daha ?ok erken her?ey de?i?ebilir dedi 2'yi yediler
Bari Arsenal ats?n bir tane dedi, s?z? biter bitmez Anderlecht yazd?
?imdi Arsenal dengeyi sa?lar dedi, ben b?t?n paray? canl?dan Anderlecht handikapa basacam tavsiye ederim
Yorum Yap
PTT1. Lig Dortmund
Yorum Yap