Art?k berabere bitmez. 10 olsun temiz olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi insan?n verdi?i hi?bir sop kanal? tutmaz m? haftalard?r? E?er isminiz Erdal'sa tutmaz
B?rak dns ayaklar?n?
Abi bunu bana de?il internet eri?imini yasaklayan ki?ilere s?yle. Ben ?u anda izliyorum. Bu da son link veri?imdir.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener de?erlendiremedi ama Dortmund acimiyo ...cinconun arka taraf?ndaki bosluklari dolduruyor ...
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi insan?n verdi?i hi?bir sop kanal? tutmaz m? haftalard?r? E?er isminiz Erdal'sa tutmaz
B?rak dns ayaklar?n?
Abi bunu bana de?il internet eri?imini yasaklayan ki?ilere s?yle. Ben ?u anda izliyorum. Bu da son link veri?imdir.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener de?erlendiremedi ama Dortmund acimiyo ...cinconun arka taraf?ndaki bosluklari dolduruyor ...
Onlu arkali dolduruyor haklisin
Yorum Yap
Yorum Yap