Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
D?n Adanademirspor (?ampiyonlu?a oynuyoruz) - Orduspor (4 kez hocas? de?i?mi? ligde sonuncu) ma?? vard?, stadda izleme imkan?m oldu. 4. dakikada 1-0 ?ne ge?mi?sin, rakip erken denilecek dakikada 10 ki?i kalm??, 2. gol? atmad?lar. Atamad?lar de?il resmen atmad?lar. Her topu geride geriye oynad?lar, b?yle laubalilik g?rmedim. Sanki ma?? 1 farkla bitirmeye iddaa oynam??lar gibiydiler.
Ve Orduspor 88. dakikada direkle kaleci aras?nda kalan bir topla gol? ka??rd?.
Yaz?k ya, taraftara yaz?k, niye kanser ediyorsunuz arkada?! Tuttu?umuz iki tak?mda ayn? manyal?k olur mu ya, gen? ya?ta kalp hastas? olacaz...
Yorum Yap
-
Adal? ailesi Adanaspor'u sat?n al?yormu?.
Cumartesi g?n? Adanaspor yenildikten sonra kul?b?n sahibi Bayram Akg?l kul?b? sataca??n? s?yledi?inde direk akl?ma gelmi?ti bu olay. Adal? ailesi Adanaspor'u y?llard?r sat?n almaya ?al???yor ama Bayram Akg?l satm?yordu. Adal?lar?n ?ok eskiden beri b?y?k ilgisi var Adanaspor'a zaten.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdal? ailesi Adanaspor'u sat?n almak i?in kul?b?n sahibi Bayram Akg?l'e resmi teklifte bulunmu?. Kul?b?n ba??na Serdal Adal? yada abisi ?evki Adal? ge?ecekmi?.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?lmaz Vural---->>>> Osmanl?spor
takip etmedigimden soruyorum basina el kol ile gider yapan cakma kabadayi kovulmus mu
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?lmaz Vural---->>>> Osmanl?spor
takip etmedigimden soruyorum basina el kol ile gider yapan cakma kabadayi kovulmus mu
?stifa etti.Ba?ka olaylar var bunlar? de?ifre etmek istemiyorum dedi.
Yorum Yap
-
Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap