Aslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
simdi ?zeti izledim ilk yari real madrid ikinci yari barcelona d?nyalari kacirmisAslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterChromedan a?t?m sonra Sa?ol karde?im.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi bilmiyom neden ?yle diyor ama ben izliyorum yani ?ok da iyi hd falan https://www.youtube.com/watch?v=Be_MSWKiHd8 bu benim izledi?imAslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
A?m?yor bir t?rl?. Y?kleniyor diyor ama ?yle kal?yor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Barcelona neler ka??rd? ?yle, baya yediler pozisyonlar?. Bu suarezde i? yok arkada?, pas atmaya acizdi benim izledi?im b?l?mlerde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
En son düzenleyen Talha Karanfiler; 23-03-2015, 03:27.
Yorum Yap
-
bende ma?? izledim bar?an?n 2. gole kadar 1 pozisyonu yok realin 3-4 y?zde y?zl?k vard? hele bi top var bale bencillik yapmay?p ronaldoya ??karsa ma? kopard?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Girdiklerini atsalar ma? 6-3, 7-4 falan biterdi; ama oyun olarak ?zellikle ligin ikinci yar?s? Bar?a ?ok ?ok ?st?n
bar?a 2 att?ktan sonra 4 net pozsyona girdi
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbende ma?? izledim bar?an?n 2. gole kadar 1 pozisyonu yok realin 3-4 y?zde y?zl?k vard? hele bi top var bale bencillik yapmay?p ronaldoya ??karsa ma? kopard?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Girdiklerini atsalar ma? 6-3, 7-4 falan biterdi; ama oyun olarak ?zellikle ligin ikinci yar?s? Bar?a ?ok ?ok ?st?n
E tamam i?te o 3 tanesini atsa 4 oluyor 7-4
Yorum Yap
-
2+4:6 alt? eder amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbende ma?? izledim bar?an?n 2. gole kadar 1 pozisyonu yok realin 3-4 y?zde y?zl?k vard? hele bi top var bale bencillik yapmay?p ronaldoya ??karsa ma? kopard?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Yorum Yap
-
1-0 ken Neymar'?n ka??rd???n? ne yap?caz pekiAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2+4:6 alt? eder amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbende ma?? izledim bar?an?n 2. gole kadar 1 pozisyonu yok realin 3-4 y?zde y?zl?k vard? hele bi top var bale bencillik yapmay?p ronaldoya ??karsa ma? kopard?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.

Yorum Yap
-
ondan ?nce ronaldonun direkten d?nen topu var amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ken Neymar'?n ka??rd???n? ne yap?caz pekiAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2+4:6 alt? eder amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

onuda sayal?m..
Yorum Yap
-
Sayd?k onlar? hepsini topla 4 ediyor realAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterondan ?nce ronaldonun direkten d?nen topu var amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ken Neymar'?n ka??rd???n? ne yap?caz pekiAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2+4:6 alt? eder amaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

onuda sayal?m..
Yorum Yap
Yorum Yap