Aslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
A?m?yor bir t?rl?. Y?kleniyor diyor ama ?yle kal?yor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Barcelona neler ka??rd? ?yle, baya yediler pozisyonlar?. Bu suarezde i? yok arkada?, pas atmaya acizdi benim izledi?im b?l?mlerde.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 23-03-2015, 03:27.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Girdiklerini atsalar ma? 6-3, 7-4 falan biterdi; ama oyun olarak ?zellikle ligin ikinci yar?s? Bar?a ?ok ?ok ?st?n
bar?a 2 att?ktan sonra 4 net pozsyona girdi
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Girdiklerini atsalar ma? 6-3, 7-4 falan biterdi; ama oyun olarak ?zellikle ligin ikinci yar?s? Bar?a ?ok ?ok ?st?n
E tamam i?te o 3 tanesini atsa 4 oluyor 7-4
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 90 dakika izledim.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
onuda sayal?m..
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
onuda sayal?m..
Yorum Yap
Yorum Yap