Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?ngiltere Premier League 2013-2014 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Kaptan city galibiyetinden sonra aglam??t? chelsea ma??ndada yapt?g? hatadan sonra a?l?cakt? nerdeyse

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

Yorum Yap

Man Utdli futbolculara daha fazla i?kence edilmesine gerek yok. G?nderin tatile bu haftadan

Yorum Yap

Aha Everton atm??.

Yorum Yap

City 2 ma? oynayacak ikiside i?eride... B?y?k ihtimal g?t?rd?ler.Ger?i city bu sa?? solu belli olmaz

Sent from my Lumia using Tapatalk

Yorum Yap

Liverpool la k?t? an?lar?m?z olsada eskiden beri bir sempatim vard?r.Millet real barca derken Liverpool daha ba?ka gelirdi g?z?me.Taraftarlar? da bu kadar y?ldan sonra ?ampiyonlu?u hak ediyordu bence.Yaz?k oldu City zor b?rak?r bu saatten sonra.

Yorum Yap

Liverpool 3-0 ?ne ge?ti?i ma?ta Crystal Palace durumu 3-3 yapt?. Ma? 79. dakikaya kadar 3-0 da gidiyordu hem. vay anas?n?

Yorum Yap

?ok seviyorum bu Liverpoolu. Ayn? Be?ikta?.

Yorum Yap

HAHAHAHAHAHA l.pool

Yorum Yap

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  9XGn3Z.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  84.6 KB

Yorum Yap

City'nin art?k 1 beraberlik hakk? oldu iyice rahatlad?lar.Puan e?itli?inde genel averaja bak?l?yor +9 avantajlar? var.

Yorum Yap

?lla Mourinho yu hakl? ??karacaklar yaz?k 3. olurlarsa ?a??rmam

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

?yi oldu i?inin yaglari eridi 4-0 olmus 5-0 olmu? 6-0 olmu? daha ne diye gelip gol atmaya ugrasirsin kopek gibi saldirarak bi iddaan yokken ...

Yorum Yap

Bu sene liverpool'un hemen hemen her ma??n? izledim ve Suarez merkezli m?kemmel h?cum hatt? i?in destekledim ama ge?ildikleri City bu sene daha dengeli top oynad?. Pellegrini Malaga ile zaten iyi i?ler yapm??t?. Futbol Pellegrini,Kloop,Heynckes gibi hocalarla g?zel. Pas manya?? pep ve futbol katili Mourinho in?allah art?k ba?ar?l? olamazlar

Yorum Yap

Alma Hakan'?n ah?n?...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Hakan.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  23.1 KB

Yorum Yap

Bu arada Sunderland'in ba?ar?s?n? da konu?mak laz?m, bence imkans?z? ba?ard?lar

Stamford Bridge'de Chelsea'yi, Old Trafford'da MANU'yu devirdiler, City'e yenilmediler

Ligde kalmalar?ndan daha ?te efsane bir performans...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X