Transfer nobet? basl?g? g?b? basl?k devaml? olmal?. D?rekt muhabbete ortak oluyorsun bu sek?lde .guncel An?da yakal?yorsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
İstek & Öneriler
??k?ş
X
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ifremi unuttum ben de. Yan?mda laptop olmay?nca telefondan giremiyorum. Bir araba mail att?m cevap yok. Niye ilgilenilmiyor anlayam?yorum. Bu kadar m? zor?
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ifremi unuttum ben de. Yan?mda laptop olmay?nca telefondan giremiyorum. Bir araba mail att?m cevap yok. Niye ilgilenilmiyor anlayam?yorum. Bu kadar m? zor?
Yorum Yap
-
Eski kullan?c? bilgilerimi unutmamdan dolay? ve ?ifre yenileme k?sm? ?al??mad??? i?in aylard?r foruma giri? yapam?yordum.
Bir umutla bu sabah yeniden denedim ve yeni kullan?c? bilgilerim mailime geldi.
Sorun nihayet ??z?lm??, Forzaya yeniden giri? yapabildi?im i?in mutluyum. Forza y?netimine kolayl?klar dilerim.
Bir g?n de?il, Her g?n ?anl? BE??KTA? !
Yorum Yap
-
instagram linkini de?i?tirmeniz laz?m ?u anki link:https://www.instagram.com/forzabesiktasofficial/
Yorum Yap
-
1) Begen ozelligi.
2) Adminlerin isimle yazmasi. Sonucta biz tc dahil veriyoruz buraya yazmak icin.
3) Nopostlari kimin ve neden verdigini gormek. Mesela ben 6 ay nopost aldim ama kurallarda 6 ay ceza yok. Ayrica nedeni de belirtilmemis (kufur falan da etmedim). Hangi maddeden ve hangi yorumdan dolayi ceza aldigimi gormek isterim.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGunayd?n,daha ?nce bir ka? kere forum adm?nler?nden ?yeli?imin silinmesini rica ett?m ama olumlu ya da olumsuz d?n?? olmad?,art?k vakt?m yok,rica ed?yorum,uyel?k ve uyel?k b?lg?ler?m s?l?nsinFORUM KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1) Begen ozelligi.
2) Adminlerin isimle yazmasi. Sonucta biz tc dahil veriyoruz buraya yazmak icin.
3) Nopostlari kimin ve neden verdigini gormek. Mesela ben 6 ay nopost aldim ama kurallarda 6 ay ceza yok. Ayrica nedeni de belirtilmemis (kufur falan da etmedim). Hangi maddeden ve hangi yorumdan dolayi ceza aldigimi gormek isterim.
2- Forum y?neticilerinin ki?isel hesaplar? bulunmakta, forum kullan?c?lar? ile ayn? ?artlar? ta??maktad?r.
3- Birden fazla kural ihlalinin toplam? kadar no-post verilmi?tir. Y?neticilerin no-post nedeni belirtme zorunlulu?u yoktur.FORUM KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Yap
-
Aslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1) Begen ozelligi.
2- Forum y?neticilerinin ki?isel hesaplar? bulunmakta, forum kullan?c?lar? ile ayn? ?artlar? ta??maktad?r.
3- Birden fazla kural ihlalinin toplam? kadar no-post verilmi?tir. Y?neticilerin no-post nedeni belirtme zorunlulu?u yoktur.
3 hayirla ugurlanmisim
Yorum Yap
-
Aslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1) Begen ozelligi.2) Adminlerin isimle yazmasi. Sonucta biz tc dahil veriyoruz buraya yazmak icin.3) Nopostlari kimin ve neden verdigini gormek. Mesela ben 6 ay nopost aldim ama kurallarda 6 ay ceza yok. Ayrica nedeni de belirtilmemis (kufur falan da etmedim). Hangi maddeden ve hangi yorumdan dolayi ceza aldigimi gormek isterim.
Yorum Yap
Yorum Yap