Tosic
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Benfica-Be?ikta? Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
?ampiyonlar Ligi ilk ma??
Dakika 90+3
Deplasmanda oynuyorsun
Trib?nde 45 bin ki?i sana bak?yor
Futbolcusu oldu?un kul?be kar?? frikik kullanacaks?n
Kiral?k oldu?un tak?mda hen?z 2. ma??n(yar?m devre-yar?m devre)
Hen?z 22 ya??ndas?n
Ve sen gelip o friki?i asacaks?n. Bunu ancak b?y?k oyuncular yapabilir, helal olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar Ligi ilk ma??
Dakika 90+3
Deplasmanda oynuyorsun
Trib?nde 45 bin ki?i sana bak?yor
Futbolcusu oldu?un kul?be kar?? frikik kullanacaks?n
Kiral?k oldu?un tak?mda hen?z 2. ma??n(yar?m devre-yar?m devre)
Hen?z 22 ya??ndas?n
Ve sen gelip o friki?i asacaks?n. Bunu ancak b?y?k oyuncular yapabilir, helal olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence.
tolga bile var ankette
Yorum Yap
-
Aslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence.
tolga bile var ankette
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence.
tolga bile var ankette
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap