Tosic

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

Benfica-Be?ikta? Ma??n Adam?

??k?ş

X
- 

?ampiyonlar Ligi ilk ma??
 Dakika 90+3
 Deplasmanda oynuyorsun
 Trib?nde 45 bin ki?i sana bak?yor
 Futbolcusu oldu?un kul?be kar?? frikik kullanacaks?n
 Kiral?k oldu?un tak?mda hen?z 2. ma??n(yar?m devre-yar?m devre)
 Hen?z 22 ya??ndas?n

Ve sen gelip o friki?i asacaks?n. Bunu ancak b?y?k oyuncular yapabilir, helal olsun.
 Yorum Yap
- 

Serbest vuru? kullan?lmadan ?nce aynen bunlar? d?s?n?p d?zg?n vuram?yaca??n? sanm??t?m. Hakkaten star kuma?? var bu adamdaAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar Ligi ilk ma??
 Dakika 90+3
 Deplasmanda oynuyorsun
 Trib?nde 45 bin ki?i sana bak?yor
 Futbolcusu oldu?un kul?be kar?? frikik kullanacaks?n
 Kiral?k oldu?un tak?mda hen?z 2. ma??n(yar?m devre-yar?m devre)
 Hen?z 22 ya??ndas?n

Ve sen gelip o friki?i asacaks?n. Bunu ancak b?y?k oyuncular yapabilir, helal olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 Yorum Yap
- 

Asl?nda ?nce isimler vard? da sonra silinmi?. Bu saatten sonra bizi bat?rsa bat?rsa bu i? ?eki?melerimiz bat?r?r.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence.
 Yorum Yap
- 

isimleri quaresma'n?n surat?na top vurdu?u benfical? m? sildi arkada?Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsl?nda ?nce isimler vard? da sonra silinmi?. Bu saatten sonra bizi bat?rsa bat?rsa bu i? ?eki?melerimiz bat?r?r.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence. 
 tolga bile var ankette  
 Yorum Yap
- 

Olcayi cok az sure aldi ve topla pek bulusmadi diye koymadim. Quaresma ise tamamen unutkanlik yani bilerek yapilmis birsey degilAslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterisimleri quaresma'n?n surat?na top vurdu?u benfical? m? sildi arkada?Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsl?nda ?nce isimler vard? da sonra silinmi?. Bu saatten sonra bizi bat?rsa bat?rsa bu i? ?eki?melerimiz bat?r?r.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence. 
 tolga bile var ankette 

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
 Yorum Yap
- 

"vard? ama silindi" denilmi? de ondan ?yle dedimAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcayi cok az sure aldi ve topla pek bulusmadi diye koymadim. Quaresma ise tamamen unutkanlik yani bilerek yapilmis birsey degilAslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterisimleri quaresma'n?n surat?na top vurdu?u benfical? m? sildi arkada?Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsl?nda ?nce isimler vard? da sonra silinmi?. Bu saatten sonra bizi bat?rsa bat?rsa bu i? ?eki?melerimiz bat?r?r.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni fark ettim, Olcay ve Quaresma'n?n isimleri ankette yer almam??. Oy verilece?inden de?il de, hangi ma? olursa olsun ve ne olursa olsun sahada yer alan t?m futbolcular sayg? gere?i ankette bulunmal?d?r bence. 
 tolga bile var ankette 

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)  
 Yorum Yap

Yorum Yap