Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA?IMIZ - Mersin ?dman Yurdu Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Ma?ta ?ne ??kan, '?u adam?m?z da ne oynad? be' diyebilece?imiz kimse yoktu maalesef. 3 puan? getiren isim Sosa, ma??n adam?yd?.
Bir yorum yaz:
-
Ona art?k laf?m yok bu sene ne yaz?k ki ?ok etkisiz. Ancak ald??? oyun altyap?s? bilgisi ve senelerce Almanya'da oynam?? olmas? ?ok d???k olan yetene?ini do?ru kullanmas?n? sa?l?yor. Ke?ke olcaydaki oyun zekas? G?khan da olsa bamba?ka bir y?ld?z olabilirdi G?khanAslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi de bo? kaleye ka??rd??? i?in abiAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay ?ahan diyorum. S?rf kanat oyuncusu olarak gelen ortalarda ceza sahas?na girmeyi bildi?i ve orada say? olarak ?st?nl?k sa?lamay? ba?ard??? i?in.
Sent from my iPhone using Tapatalk
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)
Bir yorum yaz:
-
Bi de bo? kaleye ka??rd??? i?in abiAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay ?ahan diyorum. S?rf kanat oyuncusu olarak gelen ortalarda ceza sahas?na girmeyi bildi?i ve orada say? olarak ?st?nl?k sa?lamay? ba?ard??? i?in.
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Valla ben sisten hi? bir?ey anlamad?m o y?zden isim veremiyorum.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Olcay ?ahan diyorum. S?rf kanat oyuncusu olarak gelen ortalarda ceza sahas?na girmeyi bildi?i ve orada say? olarak ?st?nl?k sa?lamay? ba?ard??? i?in.
Bir yorum yaz:
-
3 Puan? i?in Sosa'ya verdim. Tosi? de sa?lamd? ama 3 puan ?nemliydi.
Tolga yine y?rekleri a??za getirdi.
Bir yorum yaz:
-
Ayn? fikirdeyim. Tosic'in savunmadaki o sa?lam duru?u olmasa ma? bizim ad?m?za o serbest vuru? pozisyonu gelmeden bitebilirdiAslı ?zcan S?nmez tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabiki gol att??? i?in sosa ama hi? beklemedi?im kadar iyi oynad??? i?in tosice verdim oyumu.
Bir yorum yaz:
-
asl?nda hi? biri ama golden dolay? sosa herbiri birbirindne k?t? oynad?
Bir yorum yaz:
-
ma??n adam? sosa de?il ama herkes ona oy verecek.
ma??n adam? atiba,tosic birazda quaresma
Bir yorum yaz:
-
Tabiki gol att??? i?in sosa ama hi? beklemedi?im kadar iyi oynad??? i?in tosice verdim oyumu.
Bir yorum yaz:
-
Kayserispor,Osmanl?spor ve ?imdi de Mersin Idman Yurdu ma?lar?nda 3 puan? tek ba??na getiren Sosa.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: