Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA?IMIZ - Mersin ?dman Yurdu Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Sosadir oda golu attigi icin yoksa kimse haketmedi hicbirseyi boyle lig bitmez hemen toparlanin!
-
Gol at?p ipten ald??? i?in Sosa'ya veriyorum. Ama g?nl?mde Atiba var. Adam t?m a??klar? kapat?yor, tam bir profesyonel.
Bir yorum yaz:
-
B?yle Kar?n a?r?s? ma?larda ??k?p tak?yorsan topu , tav?an? ??kar?yorsan ?apkadan , istersen koca mac rezil oyna ma??n adam? sensindir.
Ernesto Sosa gg wp
Bir yorum yaz:
-
g?z?me ?arpan kimse olmad? ama gemiyi k?y?ya yana?t?ran Sosa diyorum.
gol d???nda olumlu bir ?ey g?remedim ma?ta.
biraz da Necip. Nakoulma'y? bekledi?imden iyi marke etti.
Bir yorum yaz:
-
Tosic dedim fakat Sosa, Q7 ve Atiba iyi oynad?lar.
O?uzhan daha iyi olacak.
Memnunum tak?mdan ald?rmay?n siz Aspor denen Be?ikta? d??man?na.
Aspor ne diyor Gomez ile Hodja aras?nda problem varm?? oyun ??k???nda vs. Kanmay?n bu fenersevicilere sak?n!
Tak?mda herhangi birinin sorunu yok!
Bir yorum yaz:
-
?u ana kadar Necip diyen iki ki?iden biri benim. ?ok iyi oynad??? i?in de?il de alakas? olmayan bir pozisyonda bu kez en az hatayla oynad??? i?in onu tercih ettim. Ayr?ca Tosic de orada alternatif olabilece?ini g?sterdi.
Bir yorum yaz:
-
Iyiydi ilk yari. Bi hata yapti onda da gitti geri aldi.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet Ali abi ?smail'e iyi dedin bu ma?? not edin [emoji1]
Goze batan 3 kisideb biriydi bizde ilk yari.
Ama o son dk sarildi adama arkadan. Allah dedim. Yani gerekte yok , top korner tarafina dogru gidiyor. Neyse.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
?smail yine iyiydi Helal olsun, Tosic'le Necip'e 100 kere Helal olsun, kazand?klar? paran?n hakk?n? verdiler. Ama oyum 3 puan getiren Sosa'ya. Yine ald? bizi dara?ac?ndan.
Bir yorum yaz:
-
Atiba-Tosic-Sosa iyiydi.
Ama gol ve 3 puan i?in oyumu Jose Ernesto Sosa verdim.
Bir yorum yaz:
-
Atiba kesinlikle.Gole kadar ayakta kalan tek isimdi di?erleri 2 metreye pas atamazken.
Bir yorum yaz:
-
al??m???z tak?m?n tamam? iyi kimi se?sek diye ?imdi tak?m k?t? olunca kimi se?sek diye bak?yoruz. atiba cand?r stoperler bu kadar iyi g?r?nd?yse ma?? bi daha izleyin. orda sisten g?r?nmeyen biri vard?r.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: