Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Be?ikta? - Gs Ma??n Adam?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atilla Sevli
    yanıtladı
    O de?il de koyduk Mu

Bir yorum yaz:

• Gorkem Gulbas
    yanıtladı
    ben ismaile oy verdim ya la

Bir yorum yaz:

• Adem Coskun
    yanıtladı
    Gomez ma?? kazand?ran reaksiyonu g?sterdi?i i?in.

Bir yorum yaz:

• Yusuf Emre
    yanıtladı
    Yedi?imiz goldeki hatas?na ra?men ?smail

Bir yorum yaz:

• Kutbettin Kilic
    yanıtladı
    Ismail'de gelisim bu yadsinamaz. Fakat, bir hatasi var ki bu duzelmiyor malesef. Hic olmayacak yerde topa oylesine vurarak rakibi hic olmadik bir sekilde pozisyona sokuyor. Bu vuruslarina dikkat ederse sol bek icin bu sezon yeterli olur.

Bir yorum yaz:

• Guven Kurtulus
    yanıtladı
    Bencede ?smail..ama ma?? seyrederken ulan ?imdi hata yapacak bir ?uval inciri berbat edecek diye i?imden ge?ti..Allaha ??k?r hata yapmad? hatta muhte?em oynad?, kar?? kar??ya kald??? pozisyonda top sa? aya??na geldi o gol olsa kesinlikle 2.deli ibo vakam?z olurdu (o da sa? ayakla gs ye ?akm??t? samiyende)

Bir yorum yaz:

• Mehmet Evrim Talan
    yanıtladı
    220 ki?i ?smail'i oylam?? olamaz ):

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı
    Aslı Batuhan Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Lig tv de anket var muslera ?nde gidiyo.
    Gidip Muslera'ya oy vereyim abi d???nsene yenilmi?sin ama ma??n y?ld?z? ma?lup kaleci skorun anlatamad???n? anket anlats?n
    Bende aynini yaptim [emoji28]

Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Batuhan Konuk
    yanıtladı
    Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Gidip Muslera'ya oy vereyim abi d???nsene yenilmi?sin ama ma??n y?ld?z? ma?lup kaleci skorun anlatamad???n? anket anlats?n

Bir yorum yaz:

• Halit Taner Uckac
    yanıtladı
    Aslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bana sezon ba?? ?smail derbinin y?ld?z? olacak deseler hadi lan ordan derdim ?a??rtmaya devam ediyor beni Marcelo edas?nda oynuyor ma?allah nazar de?mez in?allah
    Eyvallah'ta kar?? kar??ya ka??rmas? ve yenen golde k?sa kalan topu yine felaketti.
    Art?lar? ?oktu ama yapt??? bir hata ?smail'i ?smail yap?yor. Unutmadan Podolski'ye gelen topa m?dahalesi harikayd?.
    valla kar?? kar??yada ben onun ismail oldu?unu ??renince bakakald?m tv ye

be?ikta??n solbeki en son ne zaman ceza sahas?n?n ortas?ndan girerek kaleci ile kar?? kar??ya kalm??,

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    ?smailin bir pozisyonda kesti?i top Peste olsa oyunda bug var dersin, nas?l kesti o topu halen anlam?? de?ilim...

Bir yorum yaz:

• Yasin Teke
    yanıtladı
    Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bana sezon ba?? ?smail derbinin y?ld?z? olacak deseler hadi lan ordan derdim ?a??rtmaya devam ediyor beni Marcelo edas?nda oynuyor ma?allah nazar de?mez in?allah
    Eyvallah'ta kar?? kar??ya ka??rmas? ve yenen golde k?sa kalan topu yine felaketti.
    Art?lar? ?oktu ama yapt??? bir hata ?smail'i ?smail yap?yor. Unutmadan Podolski'ye gelen topa m?dahalesi harikayd?.

Bir yorum yaz:

• Yasin Teke
    yanıtladı
    O gol alt?n de?erindeydi. Mario Gomez!

Bir yorum yaz:

• Noyan Hacıpaşaoğlu
    yanıtladı
    Ma?? bir kafede izledim, durmadan herkes "yahu bu ?smail ne yap?yor ya?" diye birbirine bakt?, g?zlerimize inanamad?k.

Ama bence bu ma??n y?ld?z? Gomezdir. ?zellikle son haftalarda Gomezi ?ok be?enmiyorum; ama kesinlikle bu ma??n y?ld?z? odur. Galibiyeti Gomez getirdi, yoksa eski Be?ikta?'tan bir fark?m?z yok, hala ileride son i?leri do?ru yapam?yoruz, kanser oluyoruz.

Ah ulan Bili? senden ?ok k?t? huylar edindik, 3? atamamam?z?n bir sebebi de bu.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X