.gif)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta? - Gs Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Ismail'de gelisim bu yadsinamaz. Fakat, bir hatasi var ki bu duzelmiyor malesef. Hic olmayacak yerde topa oylesine vurarak rakibi hic olmadik bir sekilde pozisyona sokuyor. Bu vuruslarina dikkat ederse sol bek icin bu sezon yeterli olur.
Bir yorum yaz:
-
Bencede ?smail..ama ma?? seyrederken ulan ?imdi hata yapacak bir ?uval inciri berbat edecek diye i?imden ge?ti..Allaha ??k?r hata yapmad? hatta muhte?em oynad?, kar?? kar??ya kald??? pozisyonda top sa? aya??na geldi o gol olsa kesinlikle 2.deli ibo vakam?z olurdu (o da sa? ayakla gs ye ?akm??t? samiyende)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Batuhan Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig tv de anket var muslera ?nde gidiyo.
Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig tv de anket var muslera ?nde gidiyo.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana sezon ba?? ?smail derbinin y?ld?z? olacak deseler hadi lan ordan derdim ?a??rtmaya devam ediyor beni Marcelo edas?nda oynuyor ma?allah nazar de?mez in?allah
Art?lar? ?oktu ama yapt??? bir hata ?smail'i ?smail yap?yor.Unutmadan Podolski'ye gelen topa m?dahalesi harikayd?.
be?ikta??n solbeki en son ne zaman ceza sahas?n?n ortas?ndan girerek kaleci ile kar?? kar??ya kalm??,
Bir yorum yaz:
-
?smailin bir pozisyonda kesti?i top Peste olsa oyunda bug var dersin, nas?l kesti o topu halen anlam?? de?ilim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana sezon ba?? ?smail derbinin y?ld?z? olacak deseler hadi lan ordan derdim ?a??rtmaya devam ediyor beni Marcelo edas?nda oynuyor ma?allah nazar de?mez in?allah
Art?lar? ?oktu ama yapt??? bir hata ?smail'i ?smail yap?yor.Unutmadan Podolski'ye gelen topa m?dahalesi harikayd?.
Bir yorum yaz:
-
Ma?? bir kafede izledim, durmadan herkes "yahu bu ?smail ne yap?yor ya?" diye birbirine bakt?, g?zlerimize inanamad?k.
Ama bence bu ma??n y?ld?z? Gomezdir. ?zellikle son haftalarda Gomezi ?ok be?enmiyorum; ama kesinlikle bu ma??n y?ld?z? odur. Galibiyeti Gomez getirdi, yoksa eski Be?ikta?'tan bir fark?m?z yok, hala ileride son i?leri do?ru yapam?yoruz, kanser oluyoruz.
Ah ulan Bili? senden ?ok k?t? huylar edindik, 3? atamamam?z?n bir sebebi de bu.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: