Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta? - Gs Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Atiban?n gslileri kendi ceza saham?zda maymun etti?i g?r?nt?leri bulacak biri yokmu?
-
Ma??n y?ld?z?n? yaz?ld???nda "??nk? ??yle yapt?" "bu nedenle oldu" "g?remedi?iniz ?u" v.s. ek tan?mlamalar? gerektirmeyen oyuncudur, benim i?in bu ma?ta bu oyuncu ?smail'di
Bir yorum yaz:
-
Bana sezon ba?? ?smail derbinin y?ld?z? olacak deseler hadi lan ordan derdim ?a??rtmaya devam ediyor beni Marcelo edas?nda oynuyor ma?allah nazar de?mez in?allah
Bir yorum yaz:
-
atiba ve ozzy kesinlikle..
sebebi de dakika olmu? 85 ve atiba-ozzy ?mraniyede pas yapar gibi hakimler olaya ve orta sahaya, derken ozzy'den bir t?k tak?m hurra ata?a gidiyor.
Bir yorum yaz:
-
Be?ikta?'?n Alman y?ld?z? Mario Gomez, 4 sezon sonra ligde hem Fenerbah?e'ye hem de Galatasaray'a gol atmay? ba?aran ilk siyah-beyazl? futbolcu oldu.
Bir yorum yaz:
-
Umut neden yok?
Ceza sahamuzda ?ok g?zel bir top kapt? Gsli birinden.
Bir yorum yaz:
-
Tart??mas?z bizim tarafta ismail. Gaysede muslera. Atiba Ozi ve Gomezi de kenara atmamal?
Bir yorum yaz:
-
Ismail ikinci yari ilerde kalmisti ani atak oldu geriye bir depar atti dedim nabiyor bu sok oldum kafayla topu kaleciye teslim etti.helal olsun valla
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bundan 6 ay ?nce kim derdi ki ?smail derbide ma??n adam? se?ilecek ?
Bir yorum yaz:
-
Gomez ki?isel ?abas?yla yedi?imiz gole hemen cevap verdi. Tamamen b?y?k top?u tepkisiydi bu.E?er biraz zaman ge?seydi bu ?okun etkileri daha ba?ka olabilirdi. O y?zden kesinlikle gomez.?smail de iyiydi ama ben hala ona g?venmiyorum. O y?zden gomez.
Bir yorum yaz:
-
?smail performans? ile elbette hak etti..
Ben tak?m? ipten alan gol? tam zaman?nda atmas? ve sonuca direk etkisi ile Gomez dedim..zira o ma?? d?nd?remeseydik..?smail'in g?zel oyunu da g?me gidecekti..
?smail gibi oyuncular?n fizik olarak zirve oldu?unda iyi oynayacaklar?n? defalarca yazd?k..hata yapt??? yerlere daha ?ok e?ilmeli..ayr?ca bu ??k??? t?m tak?mlar?n topluca bir yorgunluk ya?ad??? d?neme denk geldi?inin pay? oldu?unu da unutmadan istikrar?n? devaml? yukar? ??kararak s?rd?rmeli..?smail tak?mlar?n sezon ba?? alt?nc? yedinci haftada geldikleri fizik ?izgide..bunun da pay? var..ama en ?ok da kendisinin ?zel gayreti var..?smail gol atacak demi?tim..f?rsat?n? buldu ama ba?aramad?..onu da yapacak..ama karambollerden ?ok uzaktan sol sert ?utlar? ile yapacak..bu ?utlar?n? bazuka gibi ve isabetli hale getirme ?al??mas?n? ?ok?a yapmal?..tak?mda en sert ?utu atma potansiyeli onda var..f?rsat buldu?u pozisyonda topun hafif dibine girmesi laz?md?..
?smail performans olarak, Gomez geri d?n???n ate?ini yakt??? i?in ma??n adamlar?d?r..
Bir yorum yaz:
-
?smail ma??n adam? oldu,2 derbi kazand?k,Necip olmay?nca yoklu?unu hissettik diyoruz.Bu sene garip ?eyler oluyor
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: