Necip fizik olarak hep iyiydi zaten ama ?zg?ven s?k?nt?s? vard?. Korkuyordu panik yap?yordu bunu hissediyorduk izlerken. Uzun zaman sonra ilk defa ?ok g?venli oynad???n? hissettirdi. B?yle devam eder in?, orta sahada b?yle ekstra performanslara ihtiyac?m?z var
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Antalyaspor - BE??KTA? JK Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aynen ?yle abi. Adam tam bir m?hendis zihniyetinde.Optimum sonu? i?in her ?eyi d???n?yor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Su anda da aliyoruz verim. Ibb maci misal.
Sent from my iPhone using TapatalkBen Sosa y? istikrarl? olmas?n? bekledi?imden istemi?tim. Sosa bir Sneijder, Diego emsali olacaksa gerek yok. ?enol Hoca olabildi?ince kullan?r zaten ona eminim de neden adam? b?yle zorlama i?lere mecbur b?rakal?m. Adam gibi kemik bir kadrosu olsun. O?uzhan oran?n as oyuncusu da olabilir ama bu sefer arkas?na sa?lam bir transfer laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sosa sakat abi bence ke?ke satsayd?k diyorum ben pi?man oldum. Ama T?re toparlayacakt?r. Zaten toparlamas? da ?ok ?nemli. Tak?m?n en ?nemli silah?n?n art?k devreye girmesi laz?m.
Sent from my iPhone using TapatalkBen Sosa y? istikrarl? olmas?n? bekledi?imden istemi?tim. Sosa bir Sneijder, Diego emsali olacaksa gerek yok. ?enol Hoca olabildi?ince kullan?r zaten ona eminim de neden adam? b?yle zorlama i?lere mecbur b?rakal?m. Adam gibi kemik bir kadrosu olsun. O?uzhan oran?n as oyuncusu da olabilir ama bu sefer arkas?na sa?lam bir transfer laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sosa sakat abi bence ke?ke satsayd?k diyorum ben pi?man oldum. Ama T?re toparlayacakt?r. Zaten toparlamas? da ?ok ?nemli. Tak?m?n en ?nemli silah?n?n art?k devreye girmesi laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Abi istikrarl? adam olmayacaksa d?nyada ?ok daha sansasyonel isimler bulunabilir ?ahsen.Ben Sosa y? istikrarl? olmas?n? bekledi?imden istemi?tim. Sosa bir Sneijder, Diego emsali olacaksa gerek yok. ?enol Hoca olabildi?ince kullan?r zaten ona eminim de neden adam? b?yle zorlama i?lere mecbur b?rakal?m. Adam gibi kemik bir kadrosu olsun. O?uzhan oran?n as oyuncusu da olabilir ama bu sefer arkas?na sa?lam bir transfer laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterF?t?k sorunundan sonra ben de gariple?ti?ini d???n?yorum oyun konusunda ama sosa so?uk adam isteksiz g?r?nt?s? bence profesyonelli?indenHomesick mi oldu sonunda noldu buna memleket mi ?zledi
Ernesto suz devrim mi olur
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterF?t?k sorunundan sonra ben de gariple?ti?ini d???n?yorum oyun konusunda ama sosa so?uk adam isteksiz g?r?nt?s? bence profesyonelli?indenHomesick mi oldu sonunda noldu buna memleket mi ?zledi
Ernesto suz devrim mi olur
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet Ali abi bahsetmi?ti, e?inin hamileli?i s?k?nt?l? ge?iyormu?, bebekler de ikiz zaten, ?zel hayat? da etkiliyor olabilir her ne kadar profesyonellik d??? bir hareket olsa da futbolcular da insan. Sosa belki bu ma?larda varl???n? g?steremiyor ama bence de ?ok fazla ihtiyac?m?z var ona bu haliyle bile.
Yorum Yap
Yorum Yap