Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Antalyaspor - BE??KTA? JK Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Necip'i se?tim..kat etti?i a?ama ?ok farkl?..Atiba gene iyiydi..v?cut ?al?mlar?n? fena yapm?yor..gayet iyi..ama abartmamal? ve riskli b?lgede ?ok emin olmadan yapmamal?..bu tak?m?n ?ok ma?? bu skorlar ile bitmeli..??nk? bu oyunu ortaya koyuyoruz..biraz disiplin ile biraz ego t?rp?s? ile k?r?lma anlar?n? aleyhimize de?il lehimize ?eviririz..zaten oyuna bak?nca pozisyonlara bak?nca olmas? gereken bu..epey bir yol kat ettik ama hala daha, ma?? kendi hatalar?m?z ile rakibin lehine ?evirebiliriz durumu ya??yoruz..bu da olmamal?..rakip son darbeyi bekler bir durumdayken ona sun'i teneff?s yapamay?z..bunu yerle?tirdi?imiz an ?ok b?y?k bir sorunu a?m?? olaca??z..bu sonu?lara ula?acak ?ok ma??m?z? ge?mi?te hep zora sokuyorduk..art?k bu kabustan kurtulmak ?zereyiz..ama biraz daha var..skoru iki yapacakken haybeden beraberli?e d??memek gerek..ma? anlardan ibaret..o anlar? do?ru de?erlendirirsek ma? bizimdir..yanl?? de?erlendirir isek her ?ey olabilir..
Eme?ine y?re?ine sa?l?k t?m tak?m?n..daha da iyisi var ?st?m?zde..onu da bekliyoruz..
Yorum Yap
-
''ozan?n necip' ten ne art?s? var,hatta necip kuvvet,h?z,tecr?be olarak daha ilerde tek eksi?i ?zg?veni'' dedi?imde
abi ironimi yap?yorsun denmi?ti.ayn? ?eyleri ismail,pektemek i?inde s?ylemi?tim.???+ ?st?ne para verilip ozan isteniyordu.
?imdi top necip-iso ya geldi?inde kendi ?ocu?um gibi heyecanlan?p, yapt?klar?ndan gururlan?yorum.Te?ekk?rler necip,iso
Yorum Yap
-
Bunu yazaca??m? hi? d???nmezdim. Bu adamdan bi?ey olmaz falan diyordum ama utand?rd? bizi Necip...
Hep b?yle devam et...Biz utanmaya raz?y?z...Umar?m 1-2 ma?l?k bir performans de?ildir bu...Devam? gelir...
Ben sonu?lara bakmadan Necip'e verdim...Bu kadar y?ksek oran ald???n? g?r?nce ?ok ?a??rd?m...
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aynen ?yle abi. Adam tam bir m?hendis zihniyetinde. Optimum sonu? i?in her ?eyi d???n?yor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Su anda da aliyoruz verim. Ibb maci misal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap