Duyuru

??k?ş
Henüz duyuru yok

Partizan Ma??n Adam?: G?khan T?re

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kurtulus Uyar
    yanıtladı
    Az farkla t?re

Bir yorum yaz:

• Do?an M?h
    yanıtladı
    Pedro Franco bence

Bir yorum yaz:

• Gokhan Ozdes
    yanıtladı
    Aslı Hasan Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ma? iyiydik ama sa? kanattan ata?? hep t?re yapt? Necip bir tane sa? bekten gelip bir orta yapmad? sa? kanata orjin bir sa? oyuncu koy bilic bu gazla bu taraftar arkanda iken alt yap?dan bir oyuncuyu koy oraya
    Aynen altyap?dan bir tane sa? bek oynayacak oyuncu yok mu ?
    A?a??dan A tak?ma bir tane sa? bek veremiyorsak altyap?y? kapatal?m daha iyi

Bir yorum yaz:

• Tolga ?abuk
    yanıtladı
    Veli Kavlak ?n askerleriyiz

Bir yorum yaz:

• Ali Rıza Koşar
    yanıtladı
    T?re sadece te?re

Bir yorum yaz:

• Barış Aydın
    yanıtladı
    Kesinlikle G?khan T?re

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Hasan Kurt
    yanıtladı
    Bu ma? iyiydik ama sa? kanattan ata?? hep t?re yapt? Necip bir tane sa? bekten gelip bir orta yapmad? sa? kanata orjin bir sa? oyuncu koy bilic bu gazla bu taraftar arkanda iken alt yap?dan bir oyuncuyu koy oraya

Bir yorum yaz:

• Umutcan Ak
    yanıtladı
    G?khan'a verdim oyumu her zaman da destekledim bundan ?ok daha fazlas?n?da yapacak inan?yorum. Ma?ta O?uzhan ?ok iyiydi , Veli ve Atiba orta alanda m?cadele d???nda zenginlik katt?lar. Demba yine bir santrafor'da neler olmas? gerekti?ini g?sterdi. Franco'yuda bulandan Allah raz? olsun.

Bir yorum yaz:

• Ertu?rul Ural
    yanıtladı
    Ma??n y?ld?z? bence Xeli. Sezonun y?ld?z? Atiba, en ?ok ??k?? yapan T?re, kendini en ?ok geli?tiren Olcay, en nokta transfer Demba Ba, en ?ok geli?tirebilecek olan Ozzy, en g?venlisi Pedro, en ihtiya? duyulan da sa? bek

Bir yorum yaz:

• Hasan ?al??
    yanıtladı
    Kerim hari? hepsi ?ok iyiydi.

Bir yorum yaz:

• Osman Gur
    yanıtladı
    T?re
    Veli
    Franco

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Kerim Frei ile Necip Uysal diyenler kim?

Bir yorum yaz:

• Hakan Sert
    yanıtladı
    T?RE d?n ak?am top oynamad?...
    Resmen Partizan'?n di?lerini s?kt? ald?...

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    a??k ara G?khan T?re

Bir yorum yaz:

• Onur Essizoglu
    yanıtladı
    Aslı Atilla Gobel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ben bu konuda bir ka? kelam etmek istiyorum. Bana sorarsan?z ma??n adam? Necip. Hatta ma??n adam? Be?ikta? JK Camias?. Allah a?k?na kapitalist futbolun parlatt??? y?ld?zla?t?rma sistemi ile yarat?lan g?ndemler futbolcularda ?i?me yap?yor. Biraz oturup d???n?n, birilerini ayr??t?rmak ne kadar do?ru ? Bu tarz hareketler ma? ma? tak?ma zarar verir. ?u anda tak?mda egodan eser yokken yak?nda birey birey futbolcularda ego olu?mas?na sebep olabilir.

Ma??n en iyisi Be?ikta?'t? karde?im. End?striyel futboldan nefret ediyorum. Ya hep beraber kazanal?m, ya hep beraber kaybedelim.

Aslolan Be?ikta?'t?r ...

Eline sa?l?k abi.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X