Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
Partizan Ma??n Adam?: G?khan T?re
??k?ş
X
-
Ya o video efsane komik ger?ekten.Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNedense akl?ma "??gen ?eklinde birbirimize takaca??z" videosu geldi.Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n hucumdaki 4 oyuncuda asist yapt?.
Asist yapma ile ilgili dikd?rtgen bi?iminde bir c?mle kuracakt?m ama ?ok yanl?? yerlere gidebilir
Bir yorum yaz:
-
Nedense akl?ma "??gen ?eklinde birbirimize takaca??z" videosu geldi.Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n hucumdaki 4 oyuncuda asist yapt?.
Asist yapma ile ilgili dikd?rtgen bi?iminde bir c?mle kuracakt?m ama ?ok yanl?? yerlere gidebilir
Bir yorum yaz:
-
oyumu t?reye verdim ancak t?m tak?m kusursuza yak?nd? muhte?em ?ocuklar helal olsun hepsine.
Bir yorum yaz:
-
Bu Pedro yu kim bulmu?, nas?l bulmu?, ayn?s?ndan ba?ka yok muymu?...
Bir yorum yaz:
-
Olm biriniz de Sivok'a oy versin lan, ay?pt?r adam 90 dakika sava?t?
0 oy dio
Bir yorum yaz:
-
B?t?n bas?na kapak yapt? t?re helal olsun.cincon ma?? bitmi? rasimin kanal?n?n muhabiri ilkaya g?khan t?re olay?n? soruyor.ulan neyin pe?indesiniz....
Bir yorum yaz:
-
Bana g?re hepsi demek en ger?ek?i olan?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
B?t?n tak?m ?ok iyiydi ( ma?allah)
oyumu tolga'ya verdim ilk yar?daki ??kard??? pozisyon gol olsa tak?m yine bocalamaya ba?layabilirdi sanki
Bir yorum yaz:
-
T?re bu tak?m?n en ?nemli 2 oyuncusunan biri.
Helal olsun,devam.
Bir yorum yaz:
-
T?m tak?m ?ok iyiydi fakat T?renin o a??r zeminde bu kadar efektif oynamas?n? beklemiyordum. Oyunuyla beni en ?ok ?a??rtan isim oldu?u i?in oyum T?reye.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: