ligtv de 21 var, konusu be?ikta??n avrupa maceras? imkan? olan izlesin derim..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu ak?am beyaztv de ?enlik var az?c?k izleyip g?lelim
Twitterden ertem e yazal?m bunu.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu ak?am beyaztv de ?enlik var az?c?k izleyip g?lelim
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu ak?am beyaztv de ?enlik var [emoji38] az?c?k izleyip g?lelim
Twitterden ertem e yazal?m bunu.
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi [emoji38]
Yorum Yap
-
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-...-skorergaleri/
bu ne bi?im haber la yak?nda Be?ikta? in?aat olarak ?emizgek'e toki yapaca??z.
Yorum Yap
-
?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.
Yorum Yap
-
Aslı Yeliz Hast?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap