Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Caner'in bir cafede d???p bay?l???n? "oynat u?urcu?um" modunda tekrar tekrar izlettiren ve ilk akla gelebilecek "zehirlenme" ihtimali d???nda b?t?n ihtimalleri komple teorisi tad?nda konu?up tam 1 saatimizi ?alan bir ekipten bahsediyoruz. Uykusuz bile kal?yoruz bu adamlar i?in neyseki youtube'a t?m program? eklemi?ler de ordan takip ettim bu hafta.
Peki ya Sinan Engin'in Caner bay?l?rken yan?nda duran adam? bile tan?mas? ve iyi ?ocuktur demesi?
Caner'in bir cafede d???p bay?l???n? "oynat u?urcu?um" modunda tekrar tekrar izlettiren ve ilk akla gelebilecek "zehirlenme" ihtimali d???nda b?t?n ihtimalleri komple teorisi tad?nda konu?up tam 1 saatimizi ?alan bir ekipten bahsediyoruz. Uykusuz bile kal?yoruz bu adamlar i?in neyseki youtube'a t?m program? eklemi?ler de ordan takip ettim bu hafta.
T?rk?e b?yle bir dil i?te. En ba?ta yazd???n kelimelere dikkat etsen mevzu buraya gelmeyecek, gelse bile sakin bir ?ekilde tart???lacak, belki seni hakl? bile bulaca??z.
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Burada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
Ya arkada? ortam germek i?in mi at?yorsunuz b?yle mesajlar??
Sonraki mesajlar?n? da okudum. O zaman sen ne yazd???n? bilmiyorsun?
Biraz yazd?klar?na dikkat et.
Herkes kimin ne oldu?unu iyi biliyor ama gece yar?s?nda Talk Show niyetine izleniyor i?te. Sanane bundan?
Son kez yaz?yorum bir daha cevap yazmayaca??m.Talk show dedi?in program?n yay?nda olmas?n?n sebebi insanlar taraf?ndan ilgi g?r?yor olmas?d?r.Herkes sorunlar?ndan uzakla?mak ,g?lmek ,e?lenmek isteyebilir ama ben bu program? izleyerek , sizin deyiminizle ''Talk show''lar?na prim verilmesini kabul edemiyorum.
Mesajı göster
Burada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
Ya arkada? ortam germek i?in mi at?yorsunuz b?yle mesajlar??
Sonraki mesajlar?n? da okudum. O zaman sen ne yazd???n? bilmiyorsun?
Biraz yazd?klar?na dikkat et.
Herkes kimin ne oldu?unu iyi biliyor ama gece yar?s?nda Talk Show niyetine izleniyor i?te. Sanane bundan?
Mesajı göster
Burada bir ?ey bahsedip,payla?t?m m? bilmiyorum ama isteyen istedi?ine g?ler sen g?lmez ge?ersin.
Sen neye g?l?yorsun biraz bahset bizde faydalanal?m.B?t?n g?n youtubeda Cem Y?lmaz m? izliyorsun ?
O adamlar spor program? de?il show yap?yorlar zaten . Senin,benim gibi adamlar?n g?nl?k hayatta yapt??? makaran?n kral?n? ?eviriyorlar.Bu da insanlar?n ho?una gidiyor.
Zira g?n?n her dakikas? Cem Y?lmaz izleyip,Victor Hugo okuyup,CERN ara?t?rmalar?n? tart??am?yoruz.
?ncelikle kimsenin ne izledi?i beni ilgilendirmez.Ben sadece fikrimi s?yledim amac?m seninle tart??maya girmek de?il.
Fakat burada bahsetti?iniz program , kendilerinin iddialar? ?zerine bir komedi program? de?il bir spor program?d?r.Bunu ay?rt etmek i?in Victor Hugo falan okumaya da gerek yoktur.
Yapt?klar? makaran?n i?erisinde birisi der ki Be?ikta?'? ?ampiyon yapmak istiyorlar bir di?eri ise Be?ikta? birka? sene i?erisinde beykozspor olur.Madem komedi program? o halde a??zlar?na Be?ikta?'? almayacaklar .Be?ikta?'a laf etmeyecekler.
O Makara yap?yor dedi?iniz adamlar?n her biri futbola siyaseti kar??t?rarak futbolun anas?n? a?latm?? insanlard?r.G?ld?rmeyi b?rak g?lmeye haklar? yoktur.
Vahap Beyaz, Ahmet ?akar ?erefsizsin Galatasaray!!!
Tan?mam etmem,benimde seninle tart??maya girmeye niyetim yok.Hatta kimseyle de tart??mam burada kolay kolay.
Fakat kimsenin ne izledi?i beni ilgilendirmez diyip sonra da kinayeli bir ?ekilde her mal?n al?c?s? vard?r dersen itiraz ederim.
Sinan Engin'i iyi Be?ikta?l?.Ahmet ?akar'? p?r?l p?r?l bilirdik sa?ol uyand?rd???n i?in.
Mesajı göster
Burada bir ?ey bahsedip,payla?t?m m? bilmiyorum ama isteyen istedi?ine g?ler sen g?lmez ge?ersin.
Sen neye g?l?yorsun biraz bahset bizde faydalanal?m.B?t?n g?n youtubeda Cem Y?lmaz m? izliyorsun ?
O adamlar spor program? de?il show yap?yorlar zaten . Senin,benim gibi adamlar?n g?nl?k hayatta yapt??? makaran?n kral?n? ?eviriyorlar.Bu da insanlar?n ho?una gidiyor.
Zira g?n?n her dakikas? Cem Y?lmaz izleyip,Victor Hugo okuyup,CERN ara?t?rmalar?n? tart??am?yoruz.
?ncelikle kimsenin ne izledi?i beni ilgilendirmez.Ben sadece fikrimi s?yledim amac?m seninle tart??maya girmek de?il.
Fakat burada bahsetti?iniz program , kendilerinin iddialar? ?zerine bir komedi program? de?il bir spor program?d?r.Bunu ay?rt etmek i?in Victor Hugo falan okumaya da gerek yoktur.
Yapt?klar? makaran?n i?erisinde birisi der ki Be?ikta?'? ?ampiyon yapmak istiyorlar bir di?eri ise Be?ikta? birka? sene i?erisinde beykozspor olur.Madem komedi program? o halde a??zlar?na Be?ikta?'? almayacaklar .Be?ikta?'a laf etmeyecekler.
O Makara yap?yor dedi?iniz adamlar?n her biri futbola siyaseti kar??t?rarak futbolun anas?n? a?latm?? insanlard?r.G?ld?rmeyi b?rak g?lmeye haklar? yoktur.
G?zel karde?im elma ile armudu kar??t?rm??s?n biraz. Adamlar?n ne mal oldu?unu herkes biliyor zaten.
Ciddiye al?nacak adam de?iller. ?nsanlar da burada onlar?n ?st?ne g?l?yor.
Bu yazd?klar?nla herkes hem fikirdir zaten.
?lk yazd???n yaz?da biraz yanl?? anla??ld?n san?r?m.
Mesajı göster
Ben o kanaldan ve programdaki insanlarin hepsinden nefret ediyorum ama gel gelelim suan izlerken en cok eglendigim program. Hele dun aksamki kennedy ve uzayli koruma meselesi harikaydi ama sinan sagolsun icine etti guzelim muhabbetin.
Bir yorum yaz: