.gif)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Arkada?lar zevk al?yor olabilirsiniz e?leniyor olabilirsiniz ama ?u adamlar?n programlar?n? izleyip reyting vermeyin bunlar?n amac? ne spor nede yorumculuk palyancoluk sadece bana sorarsan?z izleyece?iniz son pspor program? olsun derim
-
Sinan Engin: Ahmet ?akar, e?er gelecek hafta Be?ikta? Fener'i yenerse o ka??d? ne yapacaks?n?
Ahmet ?akar: [emoji27]
Rasim OK: [emoji108]
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Panda: Sana daha b?y?k iddia laz?m.
?akar: Odaya ge?elim istersen.
Bir yorum yaz:
-
?akar haftalard?r Fener ?ampiyon olacak diyor.Akl?ma Bursa'n?n ?ampiyon oldu?u sene geliyor.?akar ba?ka bir programda Fenerbah?eli bir kongre ?yesi kad?n?n (alt?nc? hissi g??l?) sene sonu Fb'nin dramatik bir ?ekilde ?ekilde ?ampiyonlu?u kaybedece?ini hissetti?ini anlatm??t?.O kad?nla ileti?me ge?ti de ondan m? bu kadar kesin konu?uyor?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yeliz Hast?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.
Bir yorum yaz:
-
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-...-skorergaleri/
bu ne bi?im haber la yak?nda Be?ikta? in?aat olarak ?emizgek'e toki yapaca??z.
Bir yorum yaz:
-
Abi sakatat muhabbeti d?n?yor. Ertem ona selam diyor. Rasim ba?ka bir ?ey diyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi [emoji38]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibibide b?yle esrarengiz bir ses tonu falan. ?ok komik ?ok e?lenceli bu adamlar futbol konu?mad?klar?nda
Bir yorum yaz:
-
Ahmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi
Bir yorum yaz:
-
bu aksam beyaz tv de sadece sinan engin ??kar san?r?m. cumartesi geceleri di?er zibidiler olmuyor
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: