Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Arkada?lar zevk al?yor olabilirsiniz e?leniyor olabilirsiniz ama ?u adamlar?n programlar?n? izleyip reyting vermeyin bunlar?n amac? ne spor nede yorumculuk palyancoluk sadece bana sorarsan?z izleyece?iniz son pspor program? olsun derim

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Sinan Engin: Ahmet ?akar, e?er gelecek hafta Be?ikta? Fener'i yenerse o ka??d? ne yapacaks?n?
    Ahmet ?akar: [emoji27]
    Rasim OK: [emoji108]

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı
    Panda: Sana daha b?y?k iddia laz?m.
    ?akar: Odaya ge?elim istersen.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    ohaaaa
    ?akar odaya gidelim diyor

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    ?akar haftalard?r Fener ?ampiyon olacak diyor.Akl?ma Bursa'n?n ?ampiyon oldu?u sene geliyor.?akar ba?ka bir programda Fenerbah?eli bir kongre ?yesi kad?n?n (alt?nc? hissi g??l?) sene sonu Fb'nin dramatik bir ?ekilde ?ekilde ?ampiyonlu?u kaybedece?ini hissetti?ini anlatm??t?.O kad?nla ileti?me ge?ti de ondan m? bu kadar kesin konu?uyor?

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı
    ?akar b?y?k sa?malama i?ine kalk??t? yine.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Alt?karde?
    yanıtladı
    Aslı Yeliz Hast?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.
    Tamda anlatt???n gibi bir program. Genelde goygoy yap?l?yor. Hele pazar pazartesi en makara g?nleri. Futbol ?ok konu?ulmaz. Konu?ulsada onda da makara yaparlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Yeliz Hast?rk
    yanıtladı
    ?lk kez bu beyaz tv izledim. Yar?m saat oldu Ertem ?ener hala telefonuna bakarak baz? isimleri say?yor. ?ok sa?ma bir program. Koskoca sunucunun elinde cep telefonu mesaj atan seyircilerin isimlerini s?yl?yor galiba. Ve s?rekli izleyicilerin g?ndermi? oldu?u resimleri felan g?steriyorlar. Anlam veremedim. Spor program? m? nedir bu? ?ok amat?rce ?ok sa?ma geldi. Yar?m saattir futbol konu?amad?lar bir t?rl?. Ve bir avukat seyirci k?f?r m? ne yazm?? galiba mesaj olarak ve ertem ?ener bunu canl? yay?nda okuyor. Hey allah?m. Bu ertem normal de?il. ?imdi avukata saymaya ba?lad? onun seviyesine d??t?. Bu nas?l program Allah a?k?na. Sanki kendi evlerinde sohbet ediyorlar. ?ok sayg?s?z buldum.

Bir yorum yaz:

• Sezgin D?bek
    yanıtladı
    http://www.milliyet.com.tr/besiktas-...-skorergaleri/

bu ne bi?im haber la yak?nda Be?ikta? in?aat olarak ?emizgek'e toki yapaca??z.

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Abi sakatat muhabbeti d?n?yor. Ertem ona selam diyor. Rasim ba?ka bir ?ey diyor.

Bir yorum yaz:

• Cagri Gokhun Sevindik
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ahmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi [emoji38]
    Komedi ya 😀

Bir yorum yaz:

• Murat Özbek
    yanıtladı
    Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ahmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi
    Adam yarat?c? bide b?yle esrarengiz bir ses tonu falan. ?ok komik ?ok e?lenceli bu adamlar futbol konu?mad?klar?nda

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı
    Ahmet ?akar ?u an k???kken yaramazl?k yapan ?ocuklar erkenden uyusun diye cin hikayesi anlat?p ?ocuklar? uyutan koca kar?lar gibi

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    bu aksam beyaz tv de sadece sinan engin ??kar san?r?m. cumartesi geceleri di?er zibidiler olmuyor

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X