Bug?n doricak ?erefsiz ?akar. . Penalt? hediye Quaresma k?rm?z? ismail son dk. Penalt? filan..
Ha adem in ikinci sar? es ge?ildi onuda soylicek mi acaba. .
Sinan engin yerine adnan aybaba olsa kavga ??kar beyaz tv de..
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Bir yorum yaz:
-
Yine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Bir yorum yaz:
-
Bu Sinan engin nas?l bir modeldir ya?Ahmet ?akar bile saibesaray ?ampiyonlu?u supheli der sinan hala ona buna yalakal?k pe?inde..ger?ekten bizim d??manlar?m?z hep i?imizde...yaz?k ya bu kadar ortaya konusulnaz..
Bir yorum yaz:
-
Feyyaz Trt-Spor Spor Online'da canl? yay?na ??km??. Be?ikta?'a yak???yor
Bir yorum yaz:
-
Ek?i'de g?rd?m,pandan?n tv programlar?ndan bir an ?nce uzakla?t?r?lmas? laz?m,?ok sevdi?i feneri i?in,canl? yay?nda yine k?fretmi?
https://instagram.com/p/1GZ2SlPQCK/
Bir yorum yaz:
-
ROK: 'Yeri geldi gs nin kay?r?lmas?n? sa?lad?k.'
__Be?ikta? kimseyi terk etmez ve sevdas? hi?bir zaman ge?mez,Be?ikta? a?k? ge?se ge?se babadan o?ula ge?er__
Bir yorum yaz:
-
ROK: "Yeri geldi Gs'nin ??karlar? i?in kay?r?lmas?n?da sa?lad?k. 2011 y?l?nda Gs bitmi?ti. 3 Temmuz olmasayd? bitmi?ti."
Adam resmen itiraf ediyor.
Bir yorum yaz:
-
Beyaz Futbol'da, Emre'yi aklamaya ba?lad?lar.
Ba? su?lu Bilic olarak g?steriliyor Ahmet ?akar taraf?ndan.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: