Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Ya t?vbeler olsun ya Rabbim. ?zgecan i?in de?ildi diyor. Ba?kas? olunca problem yok yani? Kimlerle ayn? havay? soluyoruz
-
Ulan ?erefsiz k?pek, ?zge'ye atmad?n diye o twiti,
Hakl? m? oluyorsun adi k?pek.
Pascal a?z?n? burnunu k?rar bu sefer umar?m
Bir yorum yaz:
-
Yav?ak k?pek nas?l k?v?r?yor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
?zlemiyorum ama Nihat Do?an'?n canl? yay?na ba?lanmas? eminim Nihat Do?an'? aklamak i?in tezgah. Ertem neyse Nihat'da o al birini vur ?tekine. ?t iti ?s?rmazm??.
Bir yorum yaz:
-
g?zel yay?n oluyor...nihat gibi zihniyetler ?lkede ?ok say?da var..b?yle zihniyetler affedilmez, pislik herif.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar bug?ne kadar hep goy goy yapt?lar ama bug?nk? program?n giri?inde helal olsun diyorum. Reklamlardan sonra Nihat Do?an ba?lanacakm??. Nas?l affettirecek acaba kendini
Bir yorum yaz:
-
Trtspor bizim taraftara ya?danl?k i?in mi iki haftadan beri bizle ilgili g?zel haber yap?yor ? Spor programlar?n? izlemeyen biri olarak dikkatimi cekti sadece
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?brahim H?zal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen programda bir futbolcumuzun ailevi problemler yasadigini soyledi ama ba??n? kacirdim,kimden bahsetti?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen programda bir futbolcumuzun ailevi problemler yasadigini soyledi ama ba??n? kacirdim,kimden bahsetti?
Bir yorum yaz:
-
?nder ?zen programda bir futbolcumuzun ailevi problemler yasadigini soyledi ama ba??n? kacirdim,kimden bahsetti?
Bir yorum yaz:
-
Aslı S?leyman Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRok 93 sezonu i?in mi ?ampiyonluk be?ikta??n hakk?yd? dedi az ?nce?
Rasim bey madem 93 sezonu Be?ikta??n hakk? idi diyor da ?imdiye kadar nerde imi?, 5 dakka ?nce bu sene Be?ikta?? ?ampiyon yapacaklar diyen adam ??k?yor 93 sezonundan dem vuruyor. As?l ama? insanlarda ben dor?ular? konu?urum alg?s? yarat?p Be?ikta?? hedef g?stermek bence.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: