Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı ?mer Canda? Dilan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?enol hoca ne demi? beyaz tv de konu?uluyor da...

Her hafta bir Harf --> ? A M P . . . .
    ben de bunu merak ediyorum bilen var m??

SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Sercan Dikme dingosuna ge?irmi? galiba, birazdan yay?nlayacaklar ama Ertem hocay? yalad? sonra orda sinirim ge?ti

Bir yorum yaz:

• ?mer Canda? Dilan
    yanıtladı
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

ben de bunu merak ediyorum bilen var m??

SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Selim Ozer
    yanıtladı
    ntv spor ?ok ilgin? bir haber yapm??. resmen ?nceden yaz?lan haberi olay olmadan yazm??lar. i?te spor bas?n?n? bunlar y?nlendiriyor. olay o kadar vahim. ma? ba?layal? daha on dakika oldu

http://www.ntvspor.net/futbol/advoca...0c6e1b5430e7e6

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ROK: Kad?k?y'de atibanin o?lunun s?nnet d???n? olsa daha ?ok ki?i gelir ahahah koptum yavvv

? A M P . . .

Bir yorum yaz:

• Ali Bodak
    yanıtladı
    Edit.
    En son düzenleyen Ali Bodak; 10-04-2017, 00:49.

Bir yorum yaz:

• Feyyaz Taskiran
    yanıtladı
    Ben en ?ok bu Sinan Engin ve Aziz Y?ld?r?m'?n yak?nl?klar?n? merak ediyorum. Aziz bey laf?n? pek a?z?ndan d???rmez, ?ok sever Fenerbah?e ba?kan?n?.
    Ciddiye alm?yorum o a??dan, kusura bakmas?n. "??eride misin?" durumu olabilir, o?lu da "Galatasaray'da oynamak istiyorum" gibi ?eyler diyordu k???kken. Ekme?ine bak?yorlar herhalde, ne diyeyim.

Bir yorum yaz:

• Ali Bodak
    yanıtladı
    sinan engin denen ve ?zerinde Be?ikta? etiketi olan bir adam ama asl?nda ne oldugu belli olmayan bir ki?iden bir tek ben mi tiksiniyorum acaba d?n aksam tv de fb ve gs nin yar??ta olas? laz?m dedi,Be?ikta??n kopmas?n? istemem diyor beyefendi,ayr?ca ?n?m?zdeki hafta gs mac? ile ilgili Be?ikta?a k?yak ge?ilmi?tir dedi,bu adam g?r?nt?de Be?ikta?l? ve yorum yap?yor para kazan?yor,yaz?k

https://twitter.com/besiktasbizimdi/...47975719710721
    En son düzenleyen Ali Bodak; 19-02-2017, 14:06.

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    Dick gidecek To?ak gelecek dedi Rasim HAHAHAHA

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Turgut Bozoğlu
    yanıtladı
    "Gomez Ocak'ta d?n?yor."

Beyaz Tv

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı
    Aziz T?mer'e giydirmi? ki tespit bence hakl? ama T?mer'de a?z?n?n pay?n? alm??t?r daha fb ye gitti?i zaman bunlar?n hesab?n? yapmal?yd?, onu vitrin yapan tak?ma o tak?m derken.

T?mer Metin'den Aziz Y?ld?r?m'a 'akrepli' cevap!

Fenerbah?e'nin 100. y?l ?ampiyonlu?unda kadroda bulunan, ?u an Lig TV'deki Maraton program?nda yorumculuk yapan T?mer Metin, Aziz Y?ld?r?m'?n a??r ele?tirileri sonras? kendisine ait sosyal medya hesab?ndan yan?t verdi.

T?mer Metin, instagram hesab?ndan bir 'k?ssadan hisse' payla?t?: "Dervi?: Suya d??en akrebi kurtarmak ister, elini uzat?nca akrep sokar. Dervi? tekrar dener, akrep yine sokar. Bunu g?renler dayanamaz dervi?e: "?yilik yapmak istedi?in halde sana verene daha ne diye yard?m edersin" der. Dervi?in cevab? manidard?r: "Akrebin f?trat?nda sokmak var, benim f?trat?mda ise yarat?lan? sevmek, merhametetmek; o f?trat?n?n gere?ini yap?yor diye ben niye f?trat?m? de?i?tireyim"
    T?mer Metin, payla?t??? resmin alt?na, "?u da dursun burda.." yorumunu yapt?.

AZ?Z YILDIRIM NE DEM??T??
    "T?mer Metin, bizde oyuncuydu. Hasan Ali Antep'te k?rm?z? kart g?r?yor. A??klama yap?yor kendisine g?re. Yorumcu oluyorsan?z e?itim alacaks?n?z. Her topa vuran e?itimci olamaz, antren?r olamaz. Bence, sence yok. Kurallar var. Kurallar? uygulamazsan?z kaos ??kar. T?mer Metin, bizde oyuncuydu. Hasan Ali Antep'te k?rm?z? kart g?r?yor. A??klama yap?yor kendisine g?re. Yorumcu oluyorsan?z e?itim alacaks?n?z. Her topa vuran e?itimci olamaz, antren?r olamaz. Bence, sence yok. Kurallar var. Kurallar? uygulamazsan?z kaos ??kar." (sporx)

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    T?rkiye'de ?nl?ler tak?m?ndaki en narsist 2 yar??mac?dan biri tart??mas?z bu aziz

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aziz bo?azda bal?k yiyormu?. Haberler kendisine gidiyormu?. Kahkahalar ile g?l?yormu?..
    Gecenin 1'inde ne bal??? bu
    ?u anki duruma g?re kalkan yiyordur.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aziz bo?azda bal?k yiyormu?. Haberler kendisine gidiyormu?. Kahkahalar ile g?l?yormu?..
    Gecenin 1'inde ne bal??? bu
    Ne bileyim abi Ertem s?yledi ?imdi

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Yahu adam?n amac? g?ndem de?i?tirmek. Sivas'a puan verseydik camias?na umut a??layacakt? as?l ama? buydu. 1 g?nde haz?rlan?nca konu?ma bunlar? bulabilmi?.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X