Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Gelecek Vaadeden Oyuncular
??k?ş
X
-
Aslı Olcay Bayta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?netim t?rkiyede de?ilde almanya veya ingilterede bir pivot tak?mla anla?sa ?ok daha iyi oyuncular gelir Be?ikta?'?m?za.
Bir yorum yaz:
-
Y?netim t?rkiyede de?ilde almanya veya ingilterede bir pivot tak?mla anla?sa ?ok daha iyi oyuncular gelir Be?ikta?'?m?za.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Toprak.Tarlabasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ke?ke g?rebilecek scout olsa bizde...
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitberk Bicakci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?lerbirli?i- ?rfan Can Kahveci
Sezonun en iyi ??k?? yapan futbolcusu bence hen?z 19 ya??nda , bizim Maradona Muhammedle ayn? ya?ta
Bir yorum yaz:
-
Breel Embolo (Basel) yeni Drogba olur
?ngelo Henr?quez (Dinamo Zagreb) kontrat? bitti 21 ya??ndaEn son düzenleyen Ebuzer Çevik; 05-06-2015, 16:28.
Bir yorum yaz:
-
U20 D?nya Kupas? bug?n ba?lad?. TRT ma?lar? canl? verecekti ne oldu bilmiyorum. Takip etmeniz de fayda var.
Bir yorum yaz:
-
-
?rfan Can Kahveci
O?ulcan ?a?layan
Y?ld?ray Ko?al (Olcay'dan ?ok daha katk? sa?lar)
Bir yorum yaz:
-
B?rakal?m art?k bu gelecek vaad eden oyuncular? bize art?k gelecek de?il anl?k ba?ar? laz?m.
Bunun i?inde tecr?beli olgun oyuncular laz?m, y?llard?r bir gen? oyuncu sevdam?z var sonu? ise ortada.
Bir yorum yaz:
-
Gen?lerbirli?i- ?rfan Can Kahveci
Sezonun en iyi ??k?? yapan futbolcusu bence hen?z 19 ya??nda , bizim Maradona Muhammedle ayn? ya?ta
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: