Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Gelecek Vaadeden Oyuncular
??k?ş
X
-
pilot tak?m demek istedin san?r?m.Aslı Olcay Bayta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?netim t?rkiyede de?ilde almanya veya ingilterede bir pivot tak?mla anla?sa ?ok daha iyi oyuncular gelir Be?ikta?'?m?za.
Bir yorum yaz:
-
Y?netim t?rkiyede de?ilde almanya veya ingilterede bir pivot tak?mla anla?sa ?ok daha iyi oyuncular gelir Be?ikta?'?m?za.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Toprak.Tarlabasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ke?ke g?rebilecek scout olsa bizde...
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
?rfan Can bizim ma?ta dikkati mi ?ekmi?ti. 95 do?umlu bileklerine hakim dikkatle takip edilmesi gerekiyor.Aslı Yigitberk Bicakci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?lerbirli?i- ?rfan Can Kahveci
Sezonun en iyi ??k?? yapan futbolcusu bence hen?z 19 ya??nda , bizim Maradona Muhammedle ayn? ya?ta
Bir yorum yaz:
-
Breel Embolo (Basel) yeni Drogba olur
?ngelo Henr?quez (Dinamo Zagreb) kontrat? bitti 21 ya??ndaEn son düzenleyen Ebuzer Çevik; 05-06-2015, 16:28.
Bir yorum yaz:
-
U20 D?nya Kupas? bug?n ba?lad?. TRT ma?lar? canl? verecekti ne oldu bilmiyorum. Takip etmeniz de fayda var.
Bir yorum yaz:
-
-
?rfan Can Kahveci
O?ulcan ?a?layan
Y?ld?ray Ko?al (Olcay'dan ?ok daha katk? sa?lar)
Bir yorum yaz:
-
B?rakal?m art?k bu gelecek vaad eden oyuncular? bize art?k gelecek de?il anl?k ba?ar? laz?m.
Bunun i?inde tecr?beli olgun oyuncular laz?m, y?llard?r bir gen? oyuncu sevdam?z var sonu? ise ortada.
Bir yorum yaz:
-
Gen?lerbirli?i- ?rfan Can Kahveci
Sezonun en iyi ??k?? yapan futbolcusu bence hen?z 19 ya??nda , bizim Maradona Muhammedle ayn? ya?ta
Bir yorum yaz:
-
Okuduktan sonra zaten bizim i?in hayal oldu?unu anlad?m .Ayda y?lda bir adam gibi top?u ??karm??lar onu bari salsalar iyi tak?mlara. Uzun zamand?r bileklerine bu kadar hakim bir futbolcu g?rmemi?tim.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArabistan'?n Messi'si diyorlar bu ?ocu?a. ?ok tak?m var pe?inde uzun y?llard?r ama ?u anki tak?m?nda ald??? maa? Avrupa'daki ?st d?zey tak?mlar?n bile ?deyemeyece?i seviyede diye okumu?tum. (Y?ll?k 10 milyon Euro'ya yak?n diyorlard?) O y?zden ?lkesi d???na transfer olmuyor deniliyor. Araplar zaten bol para sa?may? seviyorlar bu ?ocuktan esirgeyeceklerini sanm?yorumAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk defa izledim bu videoyu hayran kald?m ?ocu?a. Piyasas? nas?ld?r acaba kalmaz fazla oralardaAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: