Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nan?yoruz, Zafer Bizim Olacak! #HaydiOlimpiyata
??k?ş
X
-
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Yamako?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Dugencioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emrah Yamako?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Bizimle beraber sadece avrupa de?il lig ma?lar?nda da gelen fb li gs li arkada?lar var. Bizimle beraber desteklerler. Bizim bestelerin ?o?unu bilirler. Ama hi?bir zaman forma giyip gelmezler. Gelmek istiyorsan gel g?zelce destekle arkada??m. Ben de gidiyorum fb nin stad?na. Ama hi? forma giymiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Bugra Kaan Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Old Traffor'da Manchester United-Dortmund ma??nda Liverpool formal? kimseyi g?rebilir misin ? Tabiki hay?r
Yorum Yap
-
Aslı Ersun Alver tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bugra Kaan Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Old Traffor'da Manchester United-Dortmund ma??nda Liverpool formal? kimseyi g?rebilir misin ? Tabiki hay?r
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Atak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
-
Aslı Bugra Kaan Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Yorum Yap
Yorum Yap