biletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha
Sadece do?u ve bat?da bilet var
hadi ya pek? g?ney sat??a ??kacak m? bilginiz var m? 90 lira sars?yor
Belki bir ihtimal ??kabilir ama sanm?yorum
Kuzey-guzey tribun biletleri satisa cikti ve bitti biletler.bu saatten sonra ancak liverpool macinda oldugu gibi guvenlik nedeniyle bis birakilan yerler cikarsa cikar yoksa cikmaz daha...
kimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
kimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
valla hocam ?yle diyorsun da ben sana ma? sonu kar??la?t???m bir olay? anlatay?m. Ma? bitti ??kt?m arkada?la bulu?aca??m o do?udayd?. Neyse bulu?tuk bir ?eyler yiyelim dedik ulan bi bakt?k kavga g?r?lt?. Fener formal? bir eleman? a??z burun d?z etmi?ler hem de yan?nda k?z Arkada?? var. K?z tabi feryat figan ne geliyorsa A?z?na sayd?r?yor. Bir an koydum kendimi eleman?n yerine hakikaten ?ok ?z?ld?m. Ha ben Kalk?p fener ma??na forma giyip gider miyim tabi ki hay?r ama bu kesinlikle mazeret de?il ve d???n bu olay herkesin mutluluktan u?tu?u bir S?rada oluyor ama ?e?it ?e?it insan var i?te. Ben ma?a 7 15 gibi filan girdim herhalde arkamdaki eleman bay?lm?? resmen alkolden kusmu? hep yerlere. Ben de diyorum ulan niye bu s?ra bo? as?l bomba da ?u. Ma? oynan?rken evet yanl?? duymad?n ma? baya baya oynan?yor. Arkada 4 5 Ki?ilik bir grup d?nd?ler arkalar?n? selfie ?ekmeye ba?lad?lar. Yuh ulan dedim art?k bu kadar m? ya.
Yorum Yap