Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

Bu Gece D??lerim Deh?etli G?zel

??k?ş

X
- 

Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.

Yorum Yap
 - 

Sa?ol karde?im daha bulursan y?kleyiver yineAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.

Yorum Yap
 - 

Tamamd?r abi, nette denk gelirse atar?m buraya.Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?ol karde?im daha bulursan y?kleyiver yineAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.
Yorum Yap
 - 

Bi seyi de bulama yaAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamamd?r abi, nette denk gelirse atar?m buraya.Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?ol karde?im daha bulursan y?kleyiver yineAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.

Pankarti yapanlarin eline saglik, bulup koyanin da :p
Yorum Yap
 - 

Esta?furullah :PAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi seyi de bulama yaAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamamd?r abi, nette denk gelirse atar?m buraya.Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sa?ol karde?im daha bulursan y?kleyiver yine

Pankarti yapanlarin eline saglik, bulup koyanin da :p
Te?ekk?r ederiz filiz ?Ar?? Sel?uk olarak baz? arkada?lar?m?z?n ?ok ?ok b?y?k eme?i var onda. Gayri resmi vize tatilinde memleketine gitmeyip depoda geceleyen arkada?lar?m?z oldu onlar?n hakk? ?denmez. Nail abi'nin, Muhammet abilerin emeklerini de unutmaz kimse herkesin eme?ine sa?l?k. @Mehmet Kele? abi ben ma?ta do?u ?stteydim
 O foto?raf? facebookta rastgele g?rd?m kopyalad?m bilgisayara bana ait de?il yani. O ?ayc? havlu style tak?lan abimizi de tan?m?yorum 
 Ama adam Parti liderlerinin pozunu vermi? resmen pankart?n ?n?nde 

Yorum Yap

Yorum Yap