Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Bu Gece D??lerim Deh?etli G?zel
??k?ş
X
-
Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.
Yorum Yap
-
Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPankart?n dolu trib?nlerle g?zel bir foto?raf?n? bulamad?m.
Pankarti yapanlarin eline saglik, bulup koyanin da :p
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sa?ol karde?im daha bulursan y?kleyiver yine
Pankarti yapanlarin eline saglik, bulup koyanin da :p
Te?ekk?r ederiz filiz ?Ar?? Sel?uk olarak baz? arkada?lar?m?z?n ?ok ?ok b?y?k eme?i var onda. Gayri resmi vize tatilinde memleketine gitmeyip depoda geceleyen arkada?lar?m?z oldu onlar?n hakk? ?denmez. Nail abi'nin, Muhammet abilerin emeklerini de unutmaz kimse herkesin eme?ine sa?l?k. @Mehmet Kele? abi ben ma?ta do?u ?stteydim O foto?raf? facebookta rastgele g?rd?m kopyalad?m bilgisayara bana ait de?il yani. O ?ayc? havlu style tak?lan abimizi de tan?m?yorum Ama adam Parti liderlerinin pozunu vermi? resmen pankart?n ?n?nde
Yorum Yap
Yorum Yap