Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Fenerbah?e Ma?lar?m?z (An?, Resim, Video vs.)
??k?ş
X
-
Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
15.dakikada nas?l koydu madida
ulan i..e kanarya
.....
mujde m?jde size madidadan mujde size zarif sa?lam
esnek koyar rahat koyar mujdeeeee..
Fener'in ilham kayna?? oldugu zamanin en guzel besteleri
Ve daha Uzun oynayinca ona uyarlanmisti...madida icin daha fazla soylenmistir o yuzden yazdim
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
ulan i..e kanarya
.....
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
ulan i..e kanarya
.....
O beste bide maca gittik diye olmasi lazim
Bide siyahla beyazz s..r besiktas. Bunu a.... A... Na yaz soylenmisti. Bide meshur y.....mi yeoooo
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO beste yillarca madida diye soylendi; ferdi ne zamandi yahu
Yorum Yap
-
90'da sergen desem ?ok k?zar m?s?n?
kad?k?y'de pancu'yu hat?rlar m?s?n?
japon bayra?? sana ne hat?rlat?yor?
y?llar ge?se bunlar? unutamazs?n...
kalam??'ta bir tesis, camlar k?r?lm??.
bir vapur delikanl? kad?k?y'? basm??.
korkak tavuk ortega y?zy?l?n pankart?,
dar?lma fenerbah?e hazmet bunlar?...
Yorum Yap
-
Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO beste yillarca madida diye soylendi; ferdi ne zamandi yahu
ferdi madida Nouma Carew ve demba ba INsallah
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
ulan i..e kanarya
.....
O beste bide maca gittik diye olmasi lazim
Bide siyahla beyazz s..r besiktas. Bunu a.... A... Na yaz soylenmisti. Bide meshur y.....mi yeoooo
ama maca gittim dugun olmus Kartal fenere koymus diyenler vardi)))
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yusuf Baris Akar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster*Sene 93-94 civar?..Hafta i?in T?rkiye kupas? ma??..Okuldan ka??p kad?k?ye gitmi?tik. Nartallo yar? r?va?ata ile atm??t?..Tanju'nun eliyle d?zeltip att??? golle 2-1 yenilmi?tik. hakem Ahmet ?akar i.nesiydi... A?laya a?laya eve gitmi?tim..
*Amokachi'nin son dakikada ma?a yeti?ip r?va?ata ile att??? golle 1-0 kazanm??t?k. hatta gol? att?ktan sonra ?ortu arkadan a??lm?? t?m trib?n kara k???n? g?rm??t? 96-97 senesiydi san?r?m.
*95-96 senesi Kad?k?y'de TSYD ma??.. ??len girdik stada.. Fenerliler maratonu neredeyse fullemi?ler. Polis koridoru bizim taraf? itip duruyor s?rekli.. Ya??m?z k???k korkudan ba??ram?yoruz bile... Ma??n ba?lamas?na 1 saat kala '' ?ar?? geliyor ?ar?? yaleleyalele anan?z? s..meye tezah?rat?yla trib?n?n tepesine ??k?p a?a?? bakt???m?z an? unutamam. Fener maratonun alt taraf?na inen merdivenler vard? eskiden.Full bizim taraftard?. Trib?n b?y?klerini ilk kez o ma?ta canl? g?rm??t?m.Hi? unutamam o ma??.. 2-1 alm??t?k goller sergen(2) ve kostadinovdu san?r?m.
* 97-98 senesi ?n?n? de ?amur deryas?nda oynanan bir ma? vard?. Tek kale oynay?p bir s?r? gol ka??rm??t?k.. 2-2 bitmi?ti san?r?m Kel Lecthkov ve Ertu?rul atm??t?..
*?ifonun son dakika da at?p 3-2 ald???m?z ma?..
*Sergenin ortalay?p Ertu?rulun kafayla att??? ma? .. 1-0 alm??t?k..
*Yak?n tarihteki 3-4 l?k ma? d???nda unutulmayan bir ma? yoktu bana g?re..
eski ma?lar daha g?zeldi.....
Tanjunun attigi mac 1-1 bitti. Madida asirtma koydu diye hatirliorum. Kupa maciydi. Turu gectik o eslesmede
tanjunun elle oynad??? ol att?g? mac?n hakemi toroglu olmas? laz?m
amokachinin son dakika geldigi ma?ta gol? Ertu?rul atm??t? penalt?dan
diye hat?rl?yorum
Biz s?rekli kazanan jenerasyona ucundan yeti?ebildik o y?zden yenilmek ?ok a?r?m?za gidiyordu..
Yorum Yap
Yorum Yap