Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Maca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
15.dakikada nas?l koydu madida
ulan i..e kanarya
.....
mujde m?jde size madidadan mujde size zarif sa?lam
esnek koyar rahat koyar mujdeeeee..
Fener'in ilham kayna?? oldugu zamanin en guzel besteleri
Gerson madida maci. 1-1. Disarda fenerlileri dagitmislardi abiler. Banada bi torba torpil vermislerdi. Bole lastiklenmis 3lu 3lu. Kopru cikisi tarafinda kirbaclamisti bizimkiler. Hatta onlar ilk saldirdilardi ve bir anda garip sekilde bjk li dolmustu etraf. Onlarin 2 gise kuyrugu patlatilmisti. Yalniz bnm hatirladigim ilk defa ogun fb taraftari bizimkilere direnmisti az cok.
O beste bide maca gittik diye olmasi lazim
Bide siyahla beyazz s..r besiktas. Bunu a.... A... Na yaz soylenmisti. Bide meshur y.....mi yeoooo
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Maca gittim trib?n dolmus
KARTAL Fener'e koymu?
15.dakikada nas?l koydu madida
ulan i..e kanarya
.....
mujde m?jde size madidadan mujde size zarif sa?lam
esnek koyar rahat koyar mujdeeeee..
Fener'in ilham kayna?? oldugu zamanin en guzel besteleri
Gerson madida maci. 1-1. Disarda fenerlileri dagitmislardi abiler. Banada bi torba torpil vermislerdi. Bole lastiklenmis 3lu 3lu. Kopru cikisi tarafinda kirbaclamisti bizimkiler. Hatta onlar ilk saldirdilardi ve bir anda garip sekilde bjk li dolmustu etraf. Onlarin 2 gise kuyrugu patlatilmisti. Yalniz bnm hatirladigim ilk defa ogun fb taraftari bizimkilere direnmisti az cok.
O beste bide maca gittik diye olmasi lazim
Bide siyahla beyazz s..r besiktas. Bunu a.... A... Na yaz soylenmisti. Bide meshur y.....mi yeoooo
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Valla gittim diye haturliyorum
ama maca gittim dugun olmus Kartal fenere koymus diyenler vardi)))
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yusuf Baris Akar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
*Sene 93-94 civar?..Hafta i?in T?rkiye kupas? ma??..Okuldan ka??p kad?k?ye gitmi?tik. Nartallo yar? r?va?ata ile atm??t?..Tanju'nun eliyle d?zeltip att??? golle 2-1 yenilmi?tik. hakem Ahmet ?akar i.nesiydi... A?laya a?laya eve gitmi?tim..
*Amokachi'nin son dakikada ma?a yeti?ip r?va?ata ile att??? golle 1-0 kazanm??t?k. hatta gol? att?ktan sonra ?ortu arkadan a??lm?? t?m trib?n kara k???n? g?rm??t? 96-97 senesiydi san?r?m.
*95-96 senesi Kad?k?y'de TSYD ma??.. ??len girdik stada.. Fenerliler maratonu neredeyse fullemi?ler. Polis koridoru bizim taraf? itip duruyor s?rekli.. Ya??m?z k???k korkudan ba??ram?yoruz bile... Ma??n ba?lamas?na 1 saat kala '' ?ar?? geliyor ?ar?? yaleleyalele anan?z? s..meye tezah?rat?yla trib?n?n tepesine ??k?p a?a?? bakt???m?z an? unutamam. Fener maratonun alt taraf?na inen merdivenler vard? eskiden.Full bizim taraftard?. Trib?n b?y?klerini ilk kez o ma?ta canl? g?rm??t?m.Hi? unutamam o ma??.. 2-1 alm??t?k goller sergen(2) ve kostadinovdu san?r?m.
* 97-98 senesi ?n?n? de ?amur deryas?nda oynanan bir ma? vard?. Tek kale oynay?p bir s?r? gol ka??rm??t?k.. 2-2 bitmi?ti san?r?m Kel Lecthkov ve Ertu?rul atm??t?..
*?ifonun son dakika da at?p 3-2 ald???m?z ma?..
*Sergenin ortalay?p Ertu?rulun kafayla att??? ma? .. 1-0 alm??t?k..
*Yak?n tarihteki 3-4 l?k ma? d???nda unutulmayan bir ma? yoktu bana g?re..
eski ma?lar daha g?zeldi.....
Nartallonun attigi maca gittim ben. Mecnun atti. Lig maciydi. En az gittigimiz kadikoy maclarindan biridir. Ama hala fenerli buyukler o mactaki bjk tribunun yalpalanmadini anlatir.
Tanjunun attigi mac 1-1 bitti. Madida asirtma koydu diye hatirliorum. Kupa maciydi. Turu gectik o eslesmede
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Mecnur kafas?yla aya??yla sektirerek abuk sabuk bir gol atm??t? 2-1 yenilmi?tik Aykut atm??t?
tanjunun elle oynad??? ol att?g? mac?n hakemi toroglu olmas? laz?m
amokachinin son dakika geldigi ma?ta gol? Ertu?rul atm??t? penalt?dan
diye hat?rl?yorum
Do?rudur abi..valla ?ok sene ge?mi? skorlar, tarihler , ki?iler hatal? olabiliyor..
Biz s?rekli kazanan jenerasyona ucundan yeti?ebildik o y?zden yenilmek ?ok a?r?m?za gidiyordu..
Yorum Yap