Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta?-Bursa a??l?? ma??n? kaydetme imkan? olan varm??
??k?ş
X
-
http://uploaded.net/file/9hqm7o9r/BJ....HDTV.720p.mkv
http://turbobit.net/4gy09ky9wi6o/BJK....720p.mkv.html
admin atiyorum burdan haberin olsun boylesi daha iyi herkes alsin bu mac onemli cunku saygilar
Yorum Yap
-
Mediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
Yorum Yap
-
http://uploaded.net/file/9hqm7o9r/BJ....HDTV.720p.mkvAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de link alabilir miyim? [emoji4]Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTmm ne demekAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir zahmet ozelden ateslesene bana Volkan Kardesim.Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMacin torrenti cikmis arkadaslar burdan linki atmak varmi yada ozelden mi izin var?.gif)
http://turbobit.net/4gy09ky9wi6o/BJK....720p.mkv.html
Yorum Yap
-
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
Yorum Yap
-
Milletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
kaliteyi d???rsem bu sefer ?ok k?t? olacakt?r abiAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
Milletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?..gif)
son kota b?k?c? iyiymi? 

Yorum Yap
-
mail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
winrar ile part yapabilirsinAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim...gif)
o ?ekilde y?klemede par?a par?a olur senin i?in de kolay olur san?r?m
Yorum Yap
-
google drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
Yorum Yap
-
sabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergoogle drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
Yorum Yap
-
yandex sitesinden de?ilde yandex disk program?n? indirseniz bilgisayara o ?ekilde atabilrsiniz veya google drive da ?ok iyidir. torrent de sizden sonra seed s?k?nt?s? olabilirAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergoogle drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
Yorum Yap
-
suan e?itleme yap?yor hala %16da 243kb/sn h?z ileAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryandex sitesinden de?ilde yandex disk program?n? indirseniz bilgisayara o ?ekilde atabilrsiniz veya google drive da ?ok iyidir. torrent de sizden sonra seed s?k?nt?s? olabilirAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
google drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsiniz
Yorum Yap
-
torrent dosyas? bu linktedir pc g?n boyu ac?k olacak ama max 200kb/sn ile indirebilirsiniz malum tek seed.gif)
http://turbobit.net/u1i52qep1n50.html
Yorum Yap
Yorum Yap