Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta?-Bursa a??l?? ma??n? kaydetme imkan? olan varm??
??k?ş
X
-
http://uploaded.net/file/9hqm7o9r/BJ....HDTV.720p.mkv
http://turbobit.net/4gy09ky9wi6o/BJK....720p.mkv.html
admin atiyorum burdan haberin olsun boylesi daha iyi herkes alsin bu mac onemli cunku saygilar
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMacin torrenti cikmis arkadaslar burdan linki atmak varmi yada ozelden mi izin var?
http://turbobit.net/4gy09ky9wi6o/BJK....720p.mkv.html
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef
Milletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
o ?ekilde y?klemede par?a par?a olur senin i?in de kolay olur san?r?m
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
google drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsiniz
Yorum Yap
-
torrent dosyas? bu linktedir pc g?n boyu ac?k olacak ama max 200kb/sn ile indirebilirsiniz malum tek seed
http://turbobit.net/u1i52qep1n50.html
Yorum Yap
Yorum Yap