Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Messi
??k?ş
X
-
Aslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?talya kendi ?lkesinin en b?y?k kul?pleri demeden ?ak diye k?me d???rebiliyor juveyi milan?, Arjantin kendi ?lke tarihinin en iyi 3 futbolcusundan birini aklamaya ?al??madan ?ak diye cezaland?rabiliyor. Biz ne zaman b?yle bir ?lke olabilece?iz acaba? Hakedenin kazand???, haks?zl?k yapan?n cezas?n? ald??? bir ?lke...
Yedek ilk ???m de s?ras? farketmeden Veron-Cambiasso-Batistuta [emoji1]
Yorum Yap
-
Duydum ki, Ronaldo'yu Messiye k?yas ediyormu?sun,
Etme.
B?t?n istatistiklere ra?men devam ediyormu?sun,
Etme.
https://m.facebook.com/story.php?sto...98451460348347
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuydum ki, Ronaldo'yu Messiye k?yas ediyormu?sun,
Etme.
Etme.
Ronaldo muhte?em bir i?e kat eden kanat oyuncusu. Her ?ekilde gol atabilen bir adam. Messi daha farkl? ?zelliklere sahip muhte?em bir oyuncu.
Fiziki olarak Ronaldo bariz ?st?n bir oyuncu. S?ratlendi?inde durdurulmas? imkans?z bir ko?ucu. Messi ise dar alanda Ronaldo'ya g?re daha ?abuk h?zlanabilen, ?al?m, 2ye 1 vb i?leri ?ok daha iyi yapabilen bir adam.
Hepsinden ?te, bu 2 muhte?em oyuncunun yan? s?ra Ronaldinho izledi bizim nesil. Ronaldinho izliyorum Messi Cr7'den sonra ?u tart??malara tebess?m ediyorum. isteseydi daha uzun s?re kal?rd? vitrinde ama Brezilyal? ?eyi ?eyine denk bir adam, egosu y?ksek olmayan bir adam oldu?u i?in erken emeklili?i se?ti.
Ronaldinho'dan daha iyisi gelir mi bilinmez ama Messi mi Ronaldo mu denilirse Ronaldo h?yar? demekten kendimi alam?yorum maalesef Bu da zevk-renk meselesi san?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuydum ki, Ronaldo'yu Messiye k?yas ediyormu?sun,
Etme.
Etme.
Ronaldo muhte?em bir i?e kat eden kanat oyuncusu. Her ?ekilde gol atabilen bir adam. Messi daha farkl? ?zelliklere sahip muhte?em bir oyuncu.
Fiziki olarak Ronaldo bariz ?st?n bir oyuncu. S?ratlendi?inde durdurulmas? imkans?z bir ko?ucu. Messi ise dar alanda Ronaldo'ya g?re daha ?abuk h?zlanabilen, ?al?m, 2ye 1 vb i?leri ?ok daha iyi yapabilen bir adam.
Hepsinden ?te, bu 2 muhte?em oyuncunun yan? s?ra Ronaldinho izledi bizim nesil. Ronaldinho izliyorum Messi Cr7'den sonra ?u tart??malara tebess?m ediyorum. isteseydi daha uzun s?re kal?rd? vitrinde ama Brezilyal? ?eyi ?eyine denk bir adam, egosu y?ksek olmayan bir adam oldu?u i?in erken emeklili?i se?ti.
Ronaldinho'dan daha iyisi gelir mi bilinmez ama Messi mi Ronaldo mu denilirse Ronaldo h?yar? demekten kendimi alam?yorum maalesef Bu da zevk-renk meselesi san?r?m.
?ok ?ansl? bir nesil oldu?umuz kesin, Messi, Ronaldo(Brezilyal?), Ronaldinho, Zidane, Figo, Beckham... ?ok b?y?k top?ular izledik.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuydum ki, Ronaldo'yu Messiye k?yas ediyormu?sun,
Etme.
Etme.
?ok ?ansl? bir nesil oldu?umuz kesin, Messi, Ronaldo(Brezilyal?), Ronaldinho, Zidane, Figo, Beckham... ?ok b?y?k top?ular izledik.
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildiEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 16-09-2017, 18:31.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi bundan 15-20 y?l sonra tarihin en b?y?k top?usu olarak an?lacak. Maziyi fazla seven bi toplumuz ondan eskiler hep daha iyi gelir g?ze ama Messi'nin yapt?klar?n? yapabilecek birini daha yaratmad? yaradan. Sonra yarat?rsa oras?n? bilemem
Yorum Yap
Yorum Yap