Enes Kanter yine yeni yeniden sakatim diye gelmeyi kabul etmemi? . Daha ne halt yemeye davet ediyorlar ki ?u adam? . Bir de?il iki de?il .
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Basketbol Milli Tak?m? aday kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Dogdum bu milli takimin guardi Kerem'di , olecegim hala Kerem
Koca 10 yilda bir tane ama bir tane guard cikaramadik Tunceri'den sonra. Engin Atsur'de cok unutlanmistim o da sakatliklarla tercihleriyle kaybetti sansini.
Kadroya genel olarak bakacak olursak cok ama cok zayif bi kadro. Takimda skorer adam yok bi kere , Ersan sakat falan filan cok cok vasat bi kadro. Nerde Kutluay'li ,Erdenay'li, Hedo'lu ,Memo'lu Tunceri'li ,Besok'lu ,Mirsad'li (hic de sevmem ,sevmeyiz ) zamanlar...
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDogdum bu milli takimin guardi Kerem'di , olecegim hala Kerem
Koca 10 yilda bir tane ama bir tane guard cikaramadik Tunceri'den sonra. Engin Atsur'de cok unutlanmistim o da sakatliklarla tercihleriyle kaybetti sansini.
Kadroya genel olarak bakacak olursak cok ama cok zayif bi kadro. Takimda skorer adam yok bi kere , Ersan sakat falan filan cok cok vasat bi kadro. Nerde Kutluay'li ,Erdenay'li, Hedo'lu ,Memo'lu Tunceri'li ,Besok'lu ,Mirsad'li (hic de sevmem ,sevmeyiz ) zamanlar...
?ansl?y?z ki T?rk Basketbol Tarihinin En ?nemli Jenerasyonunu Canl? ?zleyebilidik.
Yorum Yap
Yorum Yap