Bu adam tuhaflaştı. Colman Selçuk Jaja 3 lüsü, Atiba Ozzie Sosa hatta Tolgay Ozzie Talisca 3 lülerinden Atiba Medel Dorukhan'a kadar ilerlemişti. Hem de elimde Ozzie, Ljajic, Kagawa vs. varken. Abdullah hocanın 6 numara oynattığı İrfan şimdi bu adamın en ofansif orta sahası. Gerçekten tuhaf.
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bu adam tuhaflaştı. Colman Selçuk Jaja 3 lüsü, Atiba Ozzie Sosa hatta Tolgay Ozzie Talisca 3 lülerinden Atiba Medel Dorukhan'a kadar ilerlemişti. Hem de elimde Ozzie, Ljajic, Kagawa vs. varken. Abdullah hocanın 6 numara oynattığı İrfan şimdi bu adamın en ofansif orta sahası. Gerçekten tuhaf.
Büyük maçları kaldıramadığını düşünüyorum. Keza 2 sene bu yüzden şampiyonluğu verdik.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı Samet Demir tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Büyük maçları kaldıramadığını düşünüyorum. Keza 2 sene bu yüzden şampiyonluğu verdik.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden büyük maçlara da böyle çıkmıyordu.Halil'in yazdığı gibi en ofansif oyuncuları görüyorduk sahada.Öndeyken bile geri çekilmez,hatta hücum oyuncusu sokardı oyuna.Günden güne daha korkak olmaya başladı, neden ve nasıl değişti bu kadar anlayamıyorum
Yorum Yap