?enol G?ne?in derdi milli tak?ma gitmekmi?.
Ke?ke 2 sene ?nce gitseydi de en az?ndan T?rkiye 2018 D?nya Kupas?na kat?l?rd?,Be?ikta? ise 2 kere daha ?ampiyon olurdu
Tebrikler T?rkiye [emoji122]
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Yaln?z cidden iyi kadromuz var Yusuf Abd?lkadir Hakan gibi adamlar yedekti Emre B.,Okay Cenk Tosun kadroda bile de?ildi
En b?y?k art? da oyuncular?n yurt d???na gidip kendilerini geli?tirmesi.?skeleti o grup olu?turuyor.Gidip yabanc? s?n?r? getirirlerse tamamen sa?malam?? olurlar
O deg?lde fransaya p?z?syon vermed? tak?m. Demekk? senol gunes savunmada yapt?rab?l?yormus. Devaml? d?le get?r?orum b?z?m tak?m?n savunma yapacak oyuncu kal?tes? yok.olay sadece defans deg?l ortasaha ve kanatlar cok oneml? savunmada.
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?u an milli tak?m fatih terimin milli tak?m?ndan daha antipatik g?z?mde. ahlaks?z herif 500 tane orta kestirmek burda i?ine gelmiyor tabi
Sanki bilerek ?ampiyon olmad?. Adam?n istemedi?i kadrolar kurdun, oyuncular?n maa??n? vermedin, mhk ye tff ye bask? kuramad?n gs gibi. Buna ra?men 2 y?ld?r potada olduk. Ayr?ca ?enol G?ne? hep iyi ba?lar ve k?t?ye do?ru gider. Hep b?yleydi. O y?zden de ben hocay? hala seviyorum hala sayg? duyuyorum. 2003 de ?lkemi 2011 de memleketimi 2016 ve 2017 de Be?ikta??m? sevindirdi. Gs ve fb yi de hi? bir zaman sevmedi. Onu sevmemek i?in bir nedenim yok.
Yorum Yap