Olcay ?ahan'a dair t?m haberlerin ve yorumlar? bu ba?l?k alt?ndan yazabilirsiniz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Olcay, seni geldi?in g?nden beri hi? sevmedim. Sevemedim gitti. En ba?ta Veli'yi de sevmemi?tim. ?ok ele?tirmi?tim ama o zamanla bunu a?t?. Seni hala sevemiyorum.
??nk? ma? boyunca ortal?kta g?r?nm?yorsun. Sonra ?yle ?ansa bi gol ya da asist yap?yosun. Yerli oyuncu i?in 15 gol ?ok iyi. Evet ?ok iyi de adam 90 dakika ma?ta yok?
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay, seni geldi?in g?nden beri hi? sevmedim. Sevemedim gitti. En ba?ta Veli'yi de sevmemi?tim. ?ok ele?tirmi?tim ama o zamanla bunu a?t?. Seni hala sevemiyorum.
??nk? ma? boyunca ortal?kta g?r?nm?yorsun. Sonra ?yle ?ansa bi gol ya da asist yap?yosun. Yerli oyuncu i?in 15 gol ?ok iyi. Evet ?ok iyi de adam 90 dakika ma?ta yok?
Att??? her golde yada att?rd??? her golde zeka var.
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ans m? ?
Att??? her golde yada att?rd??? her golde zeka var.
IPhone'umdan g?nderildi.
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende izliyorum ma?lar?. G?r?yorum zekas?n?
IPhone'umdan g?nderildi.
En ?ok gol atan yerli oyuncu en ?ok asist yapan yerli oyuncu ama ?ans ?yle mi.
He ?ans he.
Be?ikta? d??manlar?n? ?ld?rece?iz.
Yorum Yap
-
Olcay'?n oyununa ?ans demek kendisine b?y?k haks?zl?k olacakt?r.
Topla yeteneklerinin ?st d?zey olmamas?, o'nun oyun i?inde pek g?z?kmemesinin en b?y?k nedenidir. Olcay dripling yapabilen veya adam eksiltebilen bir kanat de?il. O'nun olay? topsuz ko?u, tek pas ve tek vuru?. Bu y?zden, Olcay a??k oynayan tak?mlara kar?? daha ba?ar?l? fakat kapal? savunmalar kar??s?nda ise neredeyse yoklar? oynuyor.
Yorum Yap
Yorum Yap