senin yerin yedek kul?besi de?il, sen en iyisi git karde? trip atmakta hakl?s?n ..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Maca girerken ne g?rd?n?z bu kadar, benim hicbir sey dikkatimi cekmedi.
Ayr?ca belki ?yle bir tribi veya ?z?nt?s? yoktur. ?zg?n olsa bile belki baska bir sebebi vardir. Emin olmadan boyle cikarimlar ho? degil.
Bir sey daha s?yleyim, oyuncular elbette pozisyon kaciracak, her kacirdiklari pozisyondan sonra boyle sert elestiriler yaparsak evin yolunu bulamayiz. Bugun Olcay kaciracak, yarin Gomez, T?re, Sosa vs. kaciracak. Her girdi?i pozisyonu gole cevirmesini bekleyemeyiz herhalde.
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay trip falan atmad? tak?mdaki ba?ka biriyle kar??t?rd?n?z galiba.
Quaresma'dan bahsetmiyorsundur herhalde.
Yorum Yap
-
Olcay ?ahan sonucta bizim futbolcumuz,ve hi? bir futbolcuda yedek kal?nca g?bek atmaz..Ama her zaman haz?r olmak ve kendisine ihtiyac duyuldu?unda da elinden geleni o sahaya koymas? laz?m...Adam?n y?z?ndeki,ka??ndaki g?z?ndeki en ufak hareketi bile izleyerek ve s?rekli bir a??k arayarak ve kendince en ufak bir?eyden kendi futbolcusunu yerden yere vurmakla taraftarl?k m? olunur karde?im...
Yorum Yap
-
S?rekli Olcay'? ele?tirmek, yapt??? iyi ?eyleri g?rmezden gelip adam ge?emiyor orta kesemiyor gibi arg?manlar ?retmek o kadar garip geliyor ki. ?imdi de yedek kald? diye y?z asma muhabbeti olmu?. Ne yapacakt? yedek kald?m diye mutlu mu olacakt?? Ki yerine oynayan Quaresma da Olcay dan iyi de?il ?u haliyle. (Formama Quaresma yazd?rd?m. O kadar severim.) Ayn? olaylarda farkl? tepkiler g?sterince samimiyet kalm?yor. Ya herkesi ayn? ?ekilde ele?tir ya hi?birisini ele?tirme...
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay triplere girme bence burdan g?nderilirsen en fazla oynayacag?n yer kaisersluatern olur bro ??kret o kul?beye bile
Emin ol fbde ,gsde, tsde atlar ?st?ne direk...
Yorum Yap
-
Quaresma'ya yap?lan nas?l yanl?? ise Olcay'a yap?landa bir o kadar yanl??.Bence kimse huzursuzluk ??karm?yor.?enol hocan?n belirtti?i bi konu vard? benim problemim yok sizin var galiba diye.Olcay'?n,Quaresma'n?n de?il de forumdakilerin bir huzursuzlu?u var.Hangisi oynamal?ya gelirsek burada sevmeyenlerinde kabul edece?i bir ger?ek Quaresma bu ligin en iyi orta yapan oyuncusudur.D?nyada ki iyi ceza sahas? golc?lerinden biride varken ibre Quaresma'dan yanad?r.
Yorum Yap
-
Derdim Olcay ile de?il ba?tan s?yleyeyim Q7 burada ele?tirilirken s?yledi?im gibi bu isimlerim hepsi bizim futbolcumuz ve en az?ndan devre aras?na kadar bu isimlerle devam edece?iz. Bug?n ata?a ??karken geriye verip ata?? bitirdi?i bir pas var bitirdi beni. ?ok formsuz ve san?r?m yava? yava? hocan?n g?z?nden d??meye ba?l?yor. ?lave olarak Milli Tak?m olsun bizim tak?m olsun her olay? ?ebekli?e vurman can?m? s?k?yor. Az oturakl? adam ol,b?t?n kameralar?n orada seni g?r?yorum arkada?.
Yorum Yap
Yorum Yap