Be?ikta? i?in bir ikon haline gelme evresindesin, ben ve benim gibileri utand?rarak bize katk?n b?y?k. Zihinsel olarak art?lar?n ?ok fazla. Bu azimle ?al??maya devam ederek futbolu Be?ikta? ta b?rak. Bravo.
Bir?ok Be?ikta?l? karde?imiz burun k?v?r?yor, be?enmiyor kendisini ama afedersiniz de daha ne yapacak adam. Sol kanat oyuncusuna g?re inan?lmaz bir istatistik. Bravo Olcay
Ucret-verimlilik acisindan Olcay'dan daha iyisi TSL'de yok. Yetenekleri kisitli olsa da oyun ve pozisyon bilgisiyle (elbette is ahlaki ve caliskanligi da var) oldukca verimli zamanlar geciriyor bizde. Kendisine iyi bakiyor, sakatlanmiyor (masallah), takimi benimsemis ve oldukca ahlakli bir sporcu.
"Taraftarlar?m?z? tebrik ediyorum.*Araba*nas?l ?al???r, benzinle ?al???r, biz de taraftarlar?m?z ile ?al???yoruz. Bug?n*ba?ar?l?*oyunumuzu sergiledik, mutluyuz"
Bir?ok Be?ikta?l? karde?imiz burun k?v?r?yor, be?enmiyor kendisini ama afedersiniz de daha ne yapacak adam. Sol kanat oyuncusuna g?re inan?lmaz bir istatistik. Bravo Olcay
Bende onu diyorum karde?im.. Burun k?v?rmay? felan b?rakt?m art?k.
Katk?s? yads?namaz derecede b?y?k
iki ?eyi iyi yap?yor arada kritik anlarda ortaya ??k?yor -ki yerine adam gibi h?cum oyuncusu olsa o anlar?n ka?? kritik olur tart???l?r- birde taraftar?n suyuna gitmesini biliyor. hi?bir h?cumda etkili olamayan ender h?cum oyuncular?ndan biri arada tek vuru? yapacak kahraman olacak topu ikinci kez d?rtmek zorunda kal?rsa muhakkak top rakibe gidiyor. olcay kalibresindeki adamlar? sene sonu yollayal?m 2-1 lere muhta? olmayal?m.
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
iki ?eyi iyi yap?yor arada kritik anlarda ortaya ??k?yor -ki yerine adam gibi h?cum oyuncusu olsa o anlar?n ka?? kritik olur tart???l?r- birde taraftar?n suyuna gitmesini biliyor. hi?bir h?cumda etkili olamayan ender h?cum oyuncular?ndan biri arada tek vuru? yapacak kahraman olacak topu ikinci kez d?rtmek zorunda kal?rsa muhakkak top rakibe gidiyor. olcay kalibresindeki adamlar? sene sonu yollayal?m 2-1 lere muhta? olmayal?m.
Mesajı göster
aynen aynen olcaydan ?nce her mac? 4-1 5-1 kazan?yorduk zaten
Mesajı göster
Yorum Yap