Aslı Erdi K?pr?l?o?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Seni ?ok sevmiyordum Olcay ama tak?m?n ger?ekten bir par?as?yd?n. Fedaysa feda, cefaysa cefa hepsi fazlas?yla vard?. Yat?p para kazanaca??na oynamay? tercih ettin giderek. Umar?m Ts in?n?' ye geldi?inde gol? senin aya??ndan bulur biz de trib?nce alk??lar?z seni.(Sonu? bizim yenece?imiz ?eklinde olmak kayd?yla)
Yorum Yap
-
Adam?n Dibisin. Seni seviyorum mutlu olman? ba?ar?l? olman? istiyorum. Be?ikta? sevginden ??phem yok. Verdi?in mutluluklar i?in te?ekk?r ederim. Be?ikta??n sembol? olmay? ba?ard?n. Ama Be?ikta?ta oynayacak yetene?in kan?mca hi? bir zaman olmad?. Yolun a??k olsun komik insan.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Te?ekk?rler Olcay.. bazen k?zsak da, ?o?unlukla performans?n? be?enmesek de bu forman?n de?erini bilerek hizmet etmeye ?al??t?n. Bu sene i?inde forumda bir yorumumda e?er olcay ger?ekten s?yledi?i ve g?r?nd??? kadar iyi bir Be?ikta?l? ise ya performans?n? katlar yapam?yorsa da bo? bo? tak?l?p para kazanmaktansa tak?mdan gider demi?tim.. ger?ekten iyi Be?ikta?l?ym??s?n.. umar?m g?zel paralar kazan?r, g?zel performanslar sergilersin.
Yorum Yap
-
En sikintili donemde takima katildi. Kapasitesi olcusunde en iyisini yapmaya calisti takimi da sahiplendi . Hazir kontratim var istanbul gibi yerde yatarak para da kazanirimda diyebilirdi ama o yine en dogru olani yapti ve gitti.Yolu acik olsun. Onu fenere attigi son dakika goluyle hatirlyacagim hep.
Yorum Yap
-
?lk geldi?i zamanlar ?ok faydas? oldu, daha ?ok d?z oyuncularla ?ok ko?an-basit oynayan bir tak?md?k ve uyum sa?l?yordu. Yeni kadroda art?k yetenekli oyuncular aras?nda s?r?tmaya ba?lam??t?. Hatta Beck, Necip, Tolga. ?mer de ayn? grupta.
Gitti?ine ?z?lmedim, art?k Trabzon'un ihtiyac? var tak?m ruhuna, Olcay da katk? sa?layacakt?r bizde en iyi yapt??? ?eydi.
Umar?m ba?ar?l? olur.
Yorum Yap
Yorum Yap